Pages -Menu for Ee Beauty Spa

19 September 2019

Apa Yang Best Join #TeamJutawan? Bila Baca Fakta No. 4, Anda Pasti Teruja!

Percaya tak kalau saya kata, salah satu perkara penting yang perlu ada untuk capai sesuatu kejayaan adalah pasukan?


Pasukan ni bertindak sebagai penggerak. Bila kita buat kerja dalam pasukan, vibes dia sangat luar biasa. Lain rasanya bila kita buat sesuatu berseorangan. Pasukan memang penting dalam apa-apa sahaja kita buat, terutamanya bisnes.


Seperti yang anda sedia maklum, saya memang setia berbisnes Shaklee. Bisnes Shaklee sendiri dah banyak beri peluang yang sangat best.


Baca > Peluang menjadi jutawan dengan 3C Shaklee


Dan ia lagi best bila saya bersama-sama #TeamJutawan. Bagi saya, #TeamJutawan Shaklee sangat memberi impak yang positif kepada ahli-ahli di dalamnya. Ukhuwah ni bukan sahaja dalam cabang bisnes. It's beyond that.




Ia adalah ukhuwah dalam satu pasukan yang bergerak atas nama bisnes Shaklee, untuk membantu lebih ramai orang sama ada daripada sudut kesihatan, perkembangan diri, kewangan mahupun spiritual.


Ok, jom kita senaraikan sebahagian perkara yang membuktikan #TeamJutawan sangat hebat!


Apa yang best bila join #TeamJutawan?



✔️ Diketuai oleh Master Laila Mukhtar yang pernah 2 kali dinobatkan sebagai presidential master. Hebat!


Master Laila (tudung coklat) dan beberapa master lain sewaktu mewakili delegasi Shaklee Malaysia di pentas USA. 


Master Laila ni merupakan seorang bekas engineer berpendapatan RM5000 sebulan. Pada awalnya, beliau bermula dengan bonus sebanyak RM31 je tau. Beza sangat la berbanding gaji sedia ada masa tu kan?


Tapi bayangkan masa berhenti kerja, gaji master Laila dah pun cecah RM10k. Amazingly, bonus shaklee Master Laila pada masa tu adalah 3 kali ganda dari gaji  iaitu RM30k!


Jualan pasukan pun mencecah RM6 Juta
🤩


Dan semasa master Laila capai presidential master, bonus shaklee beliau adalah 100 kali ganda dari gaji permulaan beliau. (RM2000). Rasanya anda pun boleh kira sendiri berapa kan?




Masih ingat bila saya cerita kita boleh dapat unlimited income daripada bisnes Shaklee? Ye. Inilah antara kelebihan bisnes Shaklee. Kita tentukan berapa income kita nak setiap bulan.


✔️ Diuruskan dan dipantau oleh 10 orang master coordinator. 10 orang master coordinator yang sama hebat, sama berjuang untuk pastikan semua ahli dalam team Jutawan dapat sama atau lebih daripada apa yang mereka dapat.


Barisan master dalam team jutawan

Master-master ini terdiri daripada :

☑️ Master Laila Mukhtar
☑️ Master Nur Zahirah
☑️ Master Zura Betty
☑️ Master Hafsah
☑️ Master Ainul Shahrazad
☑️ Master Athirah
☑️ Master Farina
☑️ Master Wan Muliani
☑️ Master Abby


Setiap master ni ada kisah tersendiri. Serius hebat! InsyaAllah ada masa, saya akan kongsi kisah mereka, sorang demi sorang.


✔️ Support group yang istimewa. Ada telegram, FB group rahsia, page, whatsapp.
Sejak penubuhan team Jutawan, pelbagai kelas secara live telah dilakukan. Sentiasa ada ilmu baru yang kami dapat.


Berikut adalah antara kelas-kelas yang telah dijalankan oleh team P. A. S. K. A. L, master-master dalam team Jutawan.


















Tajuk yang hebat kan? Intipatinya lebih hebat! 💪 Team jutawan sangat bertuah. Ilmu ribuan ringgit, boleh dapat free je. Alhamdulillah.


✔️ Menjalankan projek-projek hebat iaitu Jom Detox Jutawan & TWB.


Boleh klik link di bawah untuk tahu lebih lanjut mengenai projek-projek berikut.


> Program Jom Detox Jutawan
> Projek Kursus Spa The Walking Beauty (TWB) 


✔️ NDT (New distributor training)


Istimewa untuk semua ahli Shaklee di bawah team Jutawan. Training akan dibuat oleh master-master.


NDT yang berlangsung baru-baru ini. 

Bawa anak pun tiada masalah. 

Coaching in group


✔️ Pelbagai bahan untuk marketing dan pembelajaran disediakan. Antaranya e-book untuk penyusuan dan kehamilan, video detoks dan lain-lain.


Senang dah kerja sebenarnya. Bahan dah ada. Tinggal nak buat je. Sangat mudah 👍




✔️ Master checklist dan amalan rohani. Tujuan kami bukan sahaja ingin berjaya dalam bisnes, begitu juga dalam kehidupan. Kami percaya, 80% kejayaan datang daripada spiritual yang kuat. Dan lebihan 20% adalah usaha kita.


Apa pun yang kita dapat, kesemuanya adalah rezeki dari Allah. Dalam team jutawan, kami selalu diberi task supaya jadi hati dan jiwa kami kuat bergantung sepenuhnya hanya kepada Allah.


Dan saya yakin, inilah kunci utama untuk mencapai kejayaan dalam hidup. Sebab tu saya sayang sangat team jutawan ni.




Anda seterusnya?



Jika anda yakin andalah orang seterusnya yang berjaya bersama kami dalam bisnes Shaklee ni, jom hubungi saya sekarang! Saya sedia membantu❤️


Shasratul Ameerah (Ee)
Whatsapp : 0102888494
FB : Ee Kamaruddin
FB Page : Mobile Spa Shaklee Kuantan
Telegram Channel (free) : t.me/projekbuatduitTWB


Terima Kasih

1 comment:

Sharifah said...

Bestnya. Terus rasa nak join team JUTAWAN. TQ sharing yg sgt bermanfaat!

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH