Pages -Menu for Ee Beauty Spa

07 March 2019

Kursus Mobile Spa : Part Time Job Mobile Spa


Hai semua. Saya nak kongsi sikit macamana saya terjebak dalam bisnes mobile spa ni.

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time


TERJEBAK MEMILIH MOBILE SPA SEBAGAI KERJA PART TIME


Saya bermula secara part time pada tahun 2015. Waktu tu saya bekerja sebagai guru di sebuah sekolah rendah swasta. Kerja sebagai guru swasta ni sangat penat sebenarnya. Banyak kerja.


Tapi disebabkan waktu tu, keadaan kewangan agak sempit, saya memilih untuk buat bisnes yang mudah, fleksibel dan pada masa yang sama, ia tak menganggu kerja saya sebagai seorang guru.

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time
Buka booth semasa mengandung 8 bulan (2016), masih bekerja sebagai guru pada waktu ini. 



Waktu tu la, saya dapat tahu idea mengenai mobile spa ni daripada mentor saya, Master Athirah, adik kepada pengasas TWB, Master Ainul Shahrazad. 


Dan alhamdulillah. Saya tak silap pilih kerja part time. Hasilnya sangat lumayan. Dan ia sangat fleksibel. Boleh buat dimana sahaja, pada bila-bila masa.


Buktinya, sekarang saya dah selamat bergelar surirumah bekerjaya sepenuh masa. Alhamdulillah. 


Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time
Home spa di Kuantan



Anda boleh baca review yang saya nukilkan di awal penglibatan saya dalam bisnes mobile spa TWB ni.

KENAPA BISNES MOBILE SPA JADI PILIHAN? 


1. Modal yang diperlukan adalah kecil. Tak perlu keluarkan modal puluhan ribu ringgit untuk bina spa. Dengan kursus spa yang ditawarkan oleh TWB, anda boleh mulakan spa terus setelah habis training. Dan modalnya rendah.


2. Potensi income yang besar. Testimoni kami membuktikan hal ini. Anda boleh mendapat income serendah RM100 dalam masa satu jam servis. Lumayan kan?


3. Fleksibel. Sebagai seseorang yang bekerjaya, anda pastinya sangat memerlukan kerja part time yang fleksibel daripada segi masa terutamanya. Dengan bisnes mobile spa, anda mampu jalankan servis pada bila-bila masa yang anda mahu.


4. Skala pelanggan yang luas. Wanita sangat suka kecantikan. Dan kebanyakan wanita tidak sempat ingin memanjakan diri di spa. Oleh sebab itu, demand mobile spa sangat tinggi. Call je, terus datang rumah.


APA KATA ALUMNI TWB? 

Di sini saya kongsikan beberapa feedback daripada alumni kursus mobile spa TWB.

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time
Jurutera pun buat mobile spa

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time
Bila ada skill, waktu lunch pun ada demand

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time
Memanfaatkan waktu selepas kerja

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time
Sehari je boleh dapat RM200. Kalau sebulan? 

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time
Cikgu pun buat mobile spa


DUA PAKEJ KURSUS MOBILE SPA TWB TAHUN 2019


Bagi tahun 2019, TWB menyediakan dua tawaran pakej menarik kursus spa bergerak. Anda boleh memilih mana-mana kursus yang anda minati. Kursus akan diadakan mengikut masa dan tempat yang telah dipersetujui oleh pelatih dan peserta. 


Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time


A. Pakej RM1999

Peserta akan diajar

-          Facial Relaxing massage
-          Sauna Herba
-          Aroma Milk Bath
-          Body Scrub & Urut Lulur
-          Foot Spa
-          Hand Spa


Peserta akan membawa pulang :

🌹Set penjagaan wajah Youth Shaklee

🌹Trial kit spa yang mempunyai barang-barang asas spa.

🌹Sijil penyertaan

🌹Beg mobile spa yang mudah dibawa dan digalas.


B. Pakej RM2999 

Peserta akan diajar

-          Facial Relaxing massage
-          Sauna Herba
-          Aroma Milk Bath
-          Body Scrub & Urut Lulur
-          Foot Spa
-          Hand Spa

Disamping itu, peserta juga layak mendapat kursus make over 360 yang bernilai lebih RM1000 😍

Peserta akan membawa pulang

🌹Manual bercetak yang lengkap dengan gambar

🌹Set penjagaan wajah yang lengkap. Set penjagaan wajah ini merupakan produk penjagaan wajah yang telah dipatenkan dan telah melalui penyelidikan selama 8 tahun sebelum ia dikeluarkan. Ia terbukti selmaat daripada 2500 bahan kimia berbahaya yang disenaraikan oleh USA. (Termasuk 1500 bahan kimia berbahaya yang disenaraikan di Malaysia).

🌹Produk untuk scrub dan masker. Juga untuk keperluan treatment yang lain.

🌹Beg troli yang mampu memuatkan kesemua barang dan keperluan spa anda.

🌹Peralatan asas yang digunakan untuk spa anda.

🌹Sijil penyertaan.


Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time


🌻PERCUMA : Buku Teknik marketing spa yang pasti menjadi!

🌻TAWARAN ISTIMEWA : *Hanya diterangkan kepada mereka yang betul-betul berminat dan bertindak untuk menghubungi saya.


JADI APA PERLU ANDA LAKUKAN? 



Hubungi saya dan mula ubah kewangan dan hidup anda melalui bisnes mobile spa TWB. Percayalah. Anda pasti tidak menyesal 💖


Shasratul Ameerah binti Kamaruddin 
0102888494 
ID Shaklee : 1095681
Leader in Shaklee Business 
Trainer TWB dan pemilik Ee Beauty Spa 

Twb, the walking beauty, Kuantan, terengganu, Pahang, mobile spa, spa bergerak, kerja part time

No comments:

Post a Comment