Pages -Menu for Ee Beauty Spa

11 February 2019

KURSUS MOBILE SPA TERMURAH 2019

Tahun 2019 ni, banyak cabaran daripada segi kewangan. Kita pun dah tau sikit sebanyak bagaimana pengurusan kewangan negara. Dan semestinya kita dah boleh agak dan rasa, tekanan mengenai kewangan ni semakin bertambah.


Kalau sebelum ni, macam-macam yang kerajaan bagi. Dengan BR1M, sumbangan itu, sumbangan ini. Namun bermula tahun 2019 ni, banyak bantuan yang kerajaan terpaksa tarik balik.


Namun, tu tak bermaksud kita perlu duduk saja, tak buat apa-apa. Keadaan kewangan sekarang membuktikan kerja makan gaji je tak cukup untuk tampung keperluan hidup sebulan. Ramai yang dah mula cari peluang untuk berbisnes.


Dan inilah masa yang sesuai untuk ubah kewangan kita. Bermula sekarang, dah kena mulakan langkah. Sikit demi sikit, insyaAllah pertengahan tahun 2019, kita dah mula stabil.


Macam-macam bisnes yang kita boleh buat sekarang dan salah satu bisnes yang mempunyai margin keuntungan yang tinggi dan sangat popular sekarang adalah mobile spa! (spa bergerak)

Spa bergerak, twb, the walking beauty, spa, cantik, kerja

Saya dan team #AlumniTWB rasa sangat bersyukur dipertemukan dengan TWB. Untuk yang masih tertanya apa itu TWB, boleh baca di sini.

> The Walking Beauty (TWB)


Dan ini respon daripada beberapa alumni TWB yang setuju bahawa TWB ni sangat membantu daripada segi kewangan mahupun untuk mencapai impian masing-masing.

Twb, spa bergerak, spa kuantan
Spa bergerak, twb, spa Kuantan


Jadi, pada tahun 2019 yang istimewa ni, TWB dah sediakan satu pakej Kursus Mobile Spa TERMURAH yang pastinya akan buat anda teruja nak join!


KURSUS MOBILE SPA TERMURAH 2019


Apa yang ditawarkan dalam pakej kursus mobile spa pada tahun 2019?


Spa bergerak, twb, spa Kuantan

Setiap peserta akan diajar 11 ilmu mengenai spa dan penjagaan diri sendiri (make over 360).

🔮 Facial relaxing massage
🔮 Sauna herba
🔮 Body scrub dan urut lulur
🔮 Mandian aura susu
🔮 Spa tangan & kaki

🔮 Make up training
🔮 Face analysis
🔮 Hijab styling
🔮 Style personality test
🔮 Body analysis
🔮 Overall image

Mekap, kursus kecantikan, kursus mobile spa, spa bergerak, spa kuantan

Menarik kan? Sebagai seseorang yang nak menjalankan bisnes spa, sangat penting untuk kita sentiasa tampil kemas, cantik dan presentable. Barulah pelanggan yakin dengan kerjaya kita.


Eh bukan itu sahaja. Anda juga akan bawa pulang,

🎁 Satu set skincare Youth daripada Shaklee untuk kegunaan spa anda

🎁 Bahan-bahan dan beberapa barangan asas yang diperlukan untuk memulakan spa anda

🎁 Beg troli yang besar dan sangat cantik!

🎁 Sijil penyertaan

🎁 Duit! Eh dapat duit juga? Ye, akan dimasukkan sebagai bonus daripada Shaklee tau memandangkan anda akan dapat sekali FREE MEMBERSHIP SHAKLEE! Best sangat.

🎁 Peluang untuk travel percuma sepenuhnya bersama Shaklee atau travel dengan kadar yang sangat murah bersama alumni TWB.

Twb, the walking beauty, spa Kuantan, spa bergerak


Ada lagi? Oh banyak lagi sebenarnya. Selalu sangat alumni TWB ni dapat surprise tau. Dan semua ni anda boleh dapatkan dengan yuran kursus cuma serendah RM2999!


Kenapa digabungkan Shaklee dan spa ni? Supaya anda boleh dapat lebih banyak peluang dan ilmu. Spa sebagai instant cash, Shaklee sebagai satu platform untuk capai impian anda yang menggunung tu.


Berminat untuk tahu lebih lanjut? Boleh hubungi saya menerusi no telefon di bawah. Jika anda memang dah nekad dan sngt berminat nak join, boleh terus berikan,


Nama
No. IC
Nombor telefon
Alamat
Emel


Dan boleh buat pembayaran di

MAYBANK
1130 1530 4002
Shasratul Ameerah binti Kamaruddin

CIMB 
76207 93013
Shasratul Ameerah binti Kamaruddin


Pastikan anda inform saya lepas pembayaran ye? Terkejut nanti duit masuk tapi tak tahu siapa yang bayar. 😁

Twb, the walking beauty, spa bergerak, spa Kuantan

No comments:

Post a Comment