Pages -Menu for Ee Beauty Spa

26 September 2018

Kursus Mobile Spa TWB : Pendapatan 6 Penjuru Dengan Mobile Spa TWB



facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
6 penjuru pendapatan dalam TWB

Selamat datang semua. InsyaAllah hari ni saya nak kongsi sikit mengenai satu antara beberapa sebab kenapa saya join kursus mobile spa TWB. Bagi mereka yang pertama kali jejakkan diri ke blog saya ni, anda boleh dapatkan maklumat mengenai apa itu kursus mobile spa TWB melalui capaian ni.

> Apa Itu TWB


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Bisnes high class yang menghasilkan wanita high class.


Dah baca? Alhamdulillah. Lepas dah dapat gambaran kasar mengenai kursus mobile spa TWB ni, mesti anda dah tak sabar kan nak tahu apa yang membuatkan kursus mobile spa TWB ni lain daripada yang lain. Salah satu daripadanya adalah pendapatan 6 penjuru yang TWB sediakan!

Pendapatan 6 Penjuru Kursus Mobile Spa TWB




Secara ringkasnya, pendapatan 6 penjuru kursus mobile spa TWB merangkumi :

  • PENJURU 1 : Servis Spa
  • PENJURU 2 : Untung Runcit Produk
  • PENJURU 3 : RAHSIA
  • PENJURU 4 : RAHSIA
  • PENJURU 5 ; Bonus Shaklee
  • PENJURU 6 : RAHSIA

Wow! Banyaknya rahsia dalam pelan pemasaran kursus mobile spa TWB. Ye, kami sangat menjaga kerahsiaan ni. Ramai sangat mereka kat luar sana cuba nak dapatkan info dan rahsia ni. Kenapa? Sebab mereka nampak dan tertanya-tanya, bagaimana beautician TWB mampu dapatkan pendapatan 4-5 angka sebulan hanya melalui bisnes mobile spa Shaklee? Inilah kelebihan kursus mobile spa  TWB.


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Testimoni beautician 1



PENDAPATAN 6 PENJURU MOBILE SPA TWB : PENJURU 1 - Servis Spa



Semua pun sedia maklum. Ini adalah pakej bisnes mobile spa. Sudah tentu akan ada pendapatan daripada mobile spa. Ini adalah duit segera atau instant cash dalam bisnes ni. Bisnes mobile spa sangat popular sekarang. Dimana-mana je orang cari servis mobile spa.


Jadi tak hairanlah kalau sehari, beautician boleh dapat pendapatan sehingga 4 angka melalui penjuru servis mobile spa sahaja, Dan berita baiknya, duit segera yang anda dapat ni adalah hak milik anda 100%. Anda tidak perlu beri kami apa-apa komisen atau bayar apa-apa yang lain. Tak perlu susah fikir nak bayar sewa bulanan kedai, bil elektrik dan air, upah pekerja dan sebagainya.


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Testimoni beautician 2

facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Testimoni beautician 3

facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Testimoni beautician 4


Sebab tu, bisnes mobile spa TWB ni sangat menguntungkan, Ia ibarat lubuk emas anda. Bila-bila masa, di mana-mana sahaja, anda boleh dapat pelanggan, Pergi bercuti pun boleh dapat pelanggan.


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Testimoni TWB sewaktu bercuti

facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Testimoni TWB sewaktu bercuti 2


PENDAPATAN 6 PENJURU MOBILE SPA TWB : PENJURU 2 - Untung runcit produk



Kelebihan kursus mobile spa TWB adalah kerana ia menggunakan produk Shaklee. Sekali anda join kursus mobile spa TWB, automatik anda adalah ahli Shaklee. Best kan?


Kelebihan bila kita gunakan produk Shaklee adalah kerana ia adalah produk yang sangat terkenal di Malaysia. Selamat, semulajadi dan terbukti berkesan. Tak diragui keberkesannya. Kebanyakan pelanggan juga sukakan servis mobile spa TWB kerana teknik dan produk yang digunakan. Mereka tak perlu bimbang. Dengar je kami guna produk Shaklee, mereka terus nak dapatkan servis.


Tambah pula sekarang kita gunakan produk penjagaan kulit Youth Shaklee. Makin ramai pelanggan yang berpuas hati dan jadi pelanggan setia yang dah booking mobile spa TWB setiap bulan. Memang power!


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Penggunaan produk Youth Shaklee menyebabkan kami menerima lebih ramai pelanggan yang ulang servis setiap bulan.

Anda boleh lihat sendiri testimoni atau respon balas daripada pelanggan mobile spa TWB. Rata-rata sangat berpuas hati dengan perubahan yang mereka rasa. Untuk lihat lebih respon balas, boleh lihat pautan ni. > Hebatnya berfacial dengan Youth Shaklee!


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Penggunaan produk Youth secara konsisten selama 3 bulan. Itupun tak habis lagi.



PENDAPATAN 6 PENJURU MOBILE SPA TWB : PENJURU 5 - Bonus Shaklee



Tidak dapat tidak, anda terpaksa terima juga bonus Shaklee ni. Sebab kita gunakan produk Shaklee dalam mobile spa TWB kita. Automatik dengan setiap pembelian produk, akan ada point yang membolehkan kita terima bonus daripada Shaklee, Ibarat baling 1 batu, kena tepat pada 6 ekor burung. Wah, power tu!


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Pengiraan asas bonus Shaklee. Ini yang paling asas.

Bonus Shaklee ni tiada limit. Anda boleh je nak dapat pendapatan 6 angka sebulan, bila kena caranya. Ini semua kami akan bimbing. Jangan bimbang. Kelebihannya bila kita mula dapat bonus Shaklee, kita akan dapat sekali slip 'gaji'. Dan lebih menarik, slip gaji daripada Shaklee ni sangat dipercayai bank. Bank sangat mudah nak luluskan permohonan pinjaman perumahan atau kereta hanya dengan slip gaji Shaklee.


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Ini contoh slip gaji daripada Shaklee. Nampak biasa, tapi sangat dipercayai oleh pihak bank,

Siapa tak nak ada rumah atas nama sendiri?
Siapa tak nak beli kereta sendiri dengan slip gaji sendiri walaupun hanya bekerja dari rumah?
Siapa tak nak buat pelaburan jangka masa panjang untuk jadi lebih kaya?
Hanya dengan bisnes mobile spa TWB?


Ini semua perlukan slip gaji. Bank ni tak mudah tau nak luluskan permohonan pinjaman apatah lagi pada orang yang berbisnes biasa. Yang tiada syarikat sendiri, yang tiada penadapatan yang tetap. Tapi dengan Shaklee, anda boleh tepis tu semua, memandangkan mobile spa TWB ni merupakan mobile spa yang menggunakan produk Shaklee.


Buktinya, pengasas kursus mobile spa TWB sendiri, Puan Ainul Shahrazad mampu beli 8 rumah dan 5 daripadanya adalah menggunakan slip gaji Shaklee semata-mata. Mentor saya sendiri mampu beli Audi pada usia 29 tahun menggunakan slip gaji Shaklee. Dan banyak lagi proven result lain yang akan saya kongsi dari semasa ke semasa.


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty
Ini sebahagian daripada mereka yang berjaya capai impian besar mereka dalam bisnes Shaklee


PENUTUP





Menarik bukan?


Saya buka peluang untuk anda join TWB di bawah team saya sekarang. Setiap bulan, saya hanya akan buka pada 10 orang beautician sahaja. Supaya saya boleh fokus untuk naikkan anda, bantu anda untuk kelur daripada kepompong kesusahan anda sekarang.


Saya menerima secara terbuka mereka yang,


  • Berazam kuat untuk keluar daripada kesusahan hidup sekarang.
  • Komited, berdedikasi dan sentiasa pastikan diri sentiasa positif.
  • Berusaha gigih tanpa banyak alasan.
  • Bersedia untuk terima pendapatan 4-5 angka sebulan.

Anda rasa anda menepati ciri-ciri yang saya perlukan? Anda boleh hubungi saya untuk penerangan lanjut. Klik link whatsapp di bawah.


> PAKEJ KURSUS BISNES MOBILE SPA TERKINI *Harga sentiasa berubah mengikut penambahan kursus



Sekian daripada saya,


facial, servis, kuantan, pahang, pantai timur, youth, shaklee, spa shaklee, twb, the walking beauty

Shasratul Ameerah Kamaruddin
Beautician, Therapist & Trainer for The Walking Beauty
FB Page : Mobile Spa Shaklee Kuantan

No comments:

Post a Comment