Pages -Menu for Ee Beauty Spa

04 September 2018

Kursus Berpantang 2018


Assalamualaikum semua. Alhamdulillah September yang dinantikan dah tiba!


kursus mobile spa, spa bergerak, spa kuantan, spa pantai timur, trainer spa





Dimana The Walking Beauty (TWB) anjurkan kursus berpantang dan penjagaan bersalin dengan harga paling murah iaitu RM100 je. Bulan ni, kursus berpantang ni khas untuk ahli TWB sedia ada.


Kenapa TWB sediakan kursus berpantang ni?


Kerana kami sedar. Malaysia masih kekurangan Confinement Lady (CL) yang boleh bantu ibu-ibu lepas bersalin, berpantang dengan baik.


Penjagaan badan selepas bersalin ni sangat penting. Mungkin ada rumors mengatakan wanita tak perlu berpantang lepas bersalin.


Penting untuk kita kaji sebelum ikut. Walaupun perkara ni disampaikan oleh golongan doktor. Badan wanita lepas bersalin perlukan proses penyembuhan. Ia perlukan masa untuk pulih. Jadi wanita kena beringat ye. Kita tak nak menyesal di kemudian hari.


Alhamdulillah. Kami ahli TWB sedar akan kepentingan berpantang dan pengurusan selepas bersalin ni. Sebab itulah wujudnya Pakej Berpantang dan Urutan Selepas Bersalin.


kursus mobile spa, spa bergerak, spa kuantan, spa pantai timur, trainer spa


kursus mobile spa, spa bergerak, spa kuantan, spa pantai timur, trainer spa


Pakej berpantang & urutan selepas bersalin TWB. Anda akan pelajari :

1. Urutan tradisional
2. Rawatan selepas bersalin
3. Cara bertungku
4. Cara bertangas kering dan basah
5. Cara sengkak yg tak memudaratkan
6. Spa & Rawatan baby
7. Cara pembuatan jamu
8. Demo/praktis


All-in-one complete package.


Menariknya, peserta juga akan didedahkan dengan kepentingan suplemen sepanjang waktu kehamilan dan berpantang dengan menggunakan Set Hamil Shaklee dan Set Berpantang & Menyusu Shaklee :)


kursus mobile spa, spa bergerak, spa kuantan, spa pantai timur, trainer spa


kursus mobile spa, spa bergerak, spa kuantan, spa pantai timur, trainer spa



Boleh baca perkongsian saya di link yang disediakan kat atas. Klik je. Penting sangat penjagaan berpantang dengan cara yang betul. Bila hati gembira, badan akan lebih cepat pulih dan penghasilan susu pun banyak. Ibu seronok, anak pun seronok.


Anda berminat untuk sertai kursus berpantang ni? Boleh hubungi saya. Saya tinggalkan link di bawah ye. Anda juga boleh turut sama sertai Kursus Mobile Spa TWB dengan harga yang sangat berpatutan.


kursus mobile spa, spa bergerak, spa kuantan, spa pantai timur, trainer spa


Shasratul Ameerah Kamaruddin
Beautician, Therapist & Trainer for The Walking Beauty
010-2888494
FB Page : Mobile Spa Shaklee Kuantan

Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH