Pages -Menu for Ee Beauty Spa

16 August 2018

Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB


Asslamualaikum semua J 


Alhamdulillah semakin hari semakin ramai yang join kursus mobile spa TWB. Semakin ramai yang sedar kelebihan bisnes mobile spa berbanding bisnes lain. Dan yang lebih penting, semakin ramai yang sedar tawaran yang diberikan oleh TWB adalah yang terbaik! Alhamdulillah.


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit
Ini yang ditawarkan oleh TWB. Menarik kan?


Sekejap sangat ahli TWB dah bertambah menjadi 447 orang sejak tahun 2015. Ini yang masuk group tau. Ada lagi yang belum masuk group. Ramai? Sudah semestinya! Tapi kami berjaya dan masih berusaha untuk membantu dan merealisasikan banyak impian wanita dalam TWB ni.


Jangan tak percaya, semakin ramai pengusaha spa yang dah sertai TWB. Kebanyakannya mempunyai sebab yang hampir sama iaitu modal untuk menguruskan spa adalah sangat besar, tak sempat nak rolling duit dan pelanggan semakin kurang datang ke spa. Ini semua kerana bisnes spa bergerak tanpa kedai yang  tumbuh bak cendawan selepas hujan.


Ramai wanita sekarang pula lebih suka manjakan diri di rumah. Mudah, senang dan jimat. Tak perlu dah nak fikir nak mengadap jem, nak bersusah payah mencari parking dan pening nak tinggalkan anak-anak di mana. Bila ada servis mobile spa ni, semuanya mudah., semuanya di hujung jari. Hubungi je ahli terapi kecantikan dan tunggu saja mereka datang ke rumah.


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit
Boleh pergi ke rumah customer.

kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit
Malam atau siang.

kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit
Atau pelanggan datang ke rumah.

kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit
Mudah je kan?

Pelanggan-pelanggan spa TWB pula memberikan reaksi yang cukup memberangsangkan apabila mereka berfacial’ dengan produk penjagaan wajah terbaik, Youth Shaklee. Nak tengok apa kesannya?


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Ini mak saya sendiri. Mak pun guna Youth Shaklee tau. Perasan tak kedut di dahi dah berkurang?

kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Pelanggan pun gembira bila kulit semakin flawless.

kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Kulit pun jadi lebih lembap.


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Kedut berkurang!


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Kulit lebih licin dan lembap. Produk power dalam TWB bantu haluskan kulit tau.


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Garis halus pun malu dah nak muncul.


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
V-shape? Tak perlu bazir duit beli produk mahal.Teknik yang mudah dengan bantuan produk hebat pasti boleh lakukannya dengan mudah.


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Dan ini adalah model training siang tadi! Garis halus hilang kan? Kulit pelanggan pun lembap. Suka tengok.



Seronok kan bila lihat perubahan serta merta pada wajah mereka? Dan memang terbukti Youth mampu memberikan kesan yang terbaik bagi kulit manusia. Boleh baca di sini kenapa kami pilih Youth Shaklee sebagai produk penjagaan wajah yang kami gunakan dalam spa kami.


kursus spa, kursus mobile spa, TWB, The Walking Beauty, belajar spa, kursus berpantang, jana income, cari kerja, cari duit, youth shaklee
Menawan kan? 


Berminat atau sangat berminat?


Anda boleh dapatkan servis spa dengan Ee Beauty Spa (mobile spa Shaklee kuantan ) atau anda boleh menjadi salah seorang ahli terapi kecantikan bersama team TWB yang ohsem!

Boleh hubungi saya terus di 010-2888 494 atau boleh layari facebook page saya Mobile Spa Shaklee kuantan.

Siapa saya?




Saya beautician merangkap trainer bagi projek The Walking Beauty, Shasratul Ameerah atau lebih dikenali sebagai Ee J


Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH