Pages -Menu for Ee Beauty Spa

10 May 2018

Kursus Spa TWB - Termurah di Pasaran!

PROLOG

"Ee tolong aku. Bila dah kahwin ni aku rasa banyak sangat dugaan. Aku tak kuat nak hadap masalah ni sorang-sorang." Tiba-tiba sorang kawan whatsapp tengah malam.


"Kenapa beb? Kongsi la, mana tahu aku boleh tolong."

"Entahlah. Bukannya aku tak bahagia bila dah kahwin. Tapi suami aku dengan kerjanya yang tak stabil. Asyik tukar kerja je. Sekarang jadi pemandu Grab je sepenuh masa."


Dalam fikiranku, "Oh masalah kewangan la ni".


Sahabat ni kerja dengan satu syarikat telekomunikasi (swasta) sebagai call operator. Dan jujurnya, gaji dia sendiri tak begitu memuaskan. Tambahan lagi, kerjanya membutuhkan dia untuk kerja shift. Lagilah parah. Kesian anak.


"Nak tak aku kongsi dengan kau pasal satu kerja yang fleksibel, tapi pendapatan insyaAllah, alhamdulillah lumayan?"


PENGENALAN

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, kursus mobile spa

Assalamualaikum. Salam sayang daripada saya kepada anda semua 😍


Alhamdulillah saya nak menyampaikan sedikit rasa syukur saya atas kejayaan parti PH di atas kemenangan menawan kerajaan Malaysia. Diharap dengan barisan pimpinan baru ni dapat mengubah Malaysia menjadi lebih baik daripada sebelum ni.


KESINAMBUNGAN CERITA..


Ok, masuk balik kepada kepada cerita kat atas, itu cerita benar tau. Dan saya tahu, memang ramai lagi orang yang hadapi masalah yang sama.


Masalah kewangan ni memang sinonim sangat terutamanya pada pasangan yang baru kahwin. Biasanya 5 tahun pertama perkahwinan, pasangan memang diuji dengan kewangan. Ini kajian.


Jadi, timbullah idea untuk sediakan kursus spa kepada wanita-wanita kat luar sana yang diberi nama, The Walking Beauty 😍




Menariknya, ahli TWB paling muda setakat ni berusia 17 tahun. Habis SPM dah terus rebut peluang ni tau. Dan alhamdulillah yang paling berusia antara kami, umurnya dah cecah 50 tahun lebih. Menuntut ilmu tak kira umur ye.


Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
Peserta kursus spa paling muda. Baru lepas SPM tau.


Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
Antara peserra kursus spa yang dah berumur 50 tahun.


Lebih menarik, berapa pun umur mereka, respon mereka terhadap kursus spa TWB tetap sama. Ia MURAH, MUDAH dan SERONOK. 


KENAPA KAMI KATA IA TERMURAH DI PASARAN?


Dengan kesemua pakej yang kami berikan, jumlah sebenar yang sepatutnya anda bayar adalah RM5000++ πŸ™Š


Tapi dengan TWB, kami menjanjikan dengan harga kursus spa paling murah, iaitu dengan hanya sebanyak RM1999, anda akan mendapat,


🌻 Belajar 5 rawatan spa iaitu,

✔ Facial Relaxing Massage
✔ Herbal Sauna
✔ Aura Milk Bath
✔ Body Scrub
✔ Foot & Hand Spa

🌻 Anda akan diberikan Youth Skincare dan barang-barang Shaklee yang akan digunakan dalam spa.

🌻 Kami sediakan juga beg spa profesional, steamer muka, ion massage dan mangkuk spa.

🌻 Trial kit spa dan sijil disediakan.

🌻 Selepas training, peserta secara automatik menjadi ahli TWB dan akan dimasukkan ke support group yang sangat membantu 😍

🌻 Dengan ini, peserta layak menyertai lawatan ke luar negara bersama TWB πŸ’• dengan harga yang sangat murah daripada biasa. Hehe.

🌻 Bepeluang menikmati 5 penjuru pendapatan yang sangat lumayan.


Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
Apa yang anda bakal dapat bila anda sertai Kursus Mobile Spa TWB


MULAKAN BISNES SPA DENGAN MODAL YANG SANGAT MINIMA 


Mulakan bisnes pertama dengan modal kurang daripada RM2k. - Puan Ainon Mohd


Dengan modal serendah RM1999 ni, anda dah boleh gerakkan spa anda terus! Sebaik sahaja habis training tau.



Anda boleh lihat juga pada link yang disediakan

» Kursus Spa Termurah di Malaysia
» Modal Minima Bina Spa
» Guru Punya Simpanan RM9k Dengan Duit Spa TWB


SEDIKIT TESTIMONI MUTAKHIR TWB


Jangan terkejut dulu tau. Ada peserta TWB yang boleh dapat pendapatan 4 angka hanya dalam sehari!

Tak percaya tengok ni πŸ‘‡πŸ‘‡

Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
RM1051 dalam semalaman je 😊

              Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spaKursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa


Anda juga nak menikmati 5 penjuru pendapatan ni? Sila hubungi saya untuk mengetahui pakej kursus spa terbaru dan termurah di Malaysia ni.


Anda masih belum cukup modal?


Ini peluang terbaik untuk anda! Sertai kelas spa bernilai serendah RM99 dan nikmati lambakan ilmu bina spa, ilmu spa dan ilmu buat duit yang kami akan kongsikan dengan anda😍


Dan tawaran ini hanya sah bermula 1 Mei 2018 sehingga 15 Mei 208 sahaja! Rebut peluang anda sekarang dan nikmati pendapatan yang sangat lumayan hasil ilmu TWB πŸŽ‰


Sertai kami sekarang ! 😊


Hubungi :


Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa





Terima Kasih

20 comments:

Shasratul Kamaruddin said...

Bina spa bergerak πŸ‘

Syuhada Azhar said...

Hai ibu zahra.. Saya syuhada hehe kawan baik saya of couse my ratu hati @Juriah zahari my mother dunia akhirat.. Hope ada rezeki saya 😊

Betty Liew said...

No harm to learn one more skill seem the first timer price so attractive. Who know you can make more money with the skill that you have and even can owe your small business at home. Thanks for sharing this.

Abby Onety said...

Ini bisnis yang bagus dijalankan untuk usaha pemenuhan keuangan keluarga. Bisnisnya murah. Dan soal SPA banyak orang yang membutuhkan buat rileks.

Yanty Lee said...

Bagus nya ada teman cam ni, nak sesama senang dengan membantu teman yang dalam kesusahan. Semoga berkat rezeki akan berlimpah ruah hendakNya. Ya zaman sekarang, nak senang kena kerja lebih dan keluar dari kepompong yang sedia ada. SPA bergerak ni saru inisiatif yang sangat bagus bagi membantu mereka kurang bernasib baik untuk mulakan perniagaan..

Amanda Suria said...

zaman sekarang nak jumpa kawan-kawan yang sanggup susah senang dengan kita agak payah..kalau ada pun boleh dikira dengan jari..sahabat sekolah dulu pun dh bawa diri dan ada tnggungjawab masing2..SA doakan rezeki awak dalam bisnes SPA bergerak ini maju dan meluas perniagaan..salam kenal..done follow blog ni

Ezna Ahmad Khalili said...

Bagus spa bergerak ni. Senang pelanggan tak payah bergerak dah. Tunggu je kat rumah atau office. Skill yang bagus untuk membawa diri kita ke tahap lain. Boleh tambah duit sampingan. Tawaran travel luar negara pun insentif yang menarik. Moga berjaya dalam bidang ini ye?.

Mimi Azirah said...

Bagus ada spa bergerak ni. Memudahkan para pelanggan untuk merasa perkhidmatan spa. Ada yang seharian sibuk dengan kerja teringin nak spa tapi kekangan masa nak pergi kan. So, bila ada spa bergerak nih memang sangat membantu. Harga pun berpatutan dengan perkhidmatan yang diberikan. Betul tak.

Zayani Zulkiffli said...

Aww. Sukalah nak belajar beauty macam ni, papehal boleh jimat duit buat sendiri kat rumah kan. Betul, menuntut ilmu tak kira umur dan pangkat, yang penting kena rajin dan minat.

Nadia Johari said...

Ya ampun, mudanya dia dah ambik belajar spa ni..bagusnya..bagus ada latihan untuk spa ni, boleh buat duit. Lagi senang spa bergerak, orang ramai cari benda macam ni. Orang suka kalau ada yang datang rumah, lepas tu kena urut,kene facial dekat rumah, takyah keluar pergi tempat spa. Teringin pulak nak ambil, heheee..boleh jana pendapatan..tapi i takde kereta nak ke sana sini pulak

Maha Mahu said...

Wow dah ada kursus SPA untuk suri rumah buat business sendiri kat rumah bagus lah macam ni memberi peluang kepada mereka tambah pendapatan dan juga tak adalah mahal sangat perlu di cuba jangan lepaskan peluang macam ni...

Ana Suhana said...

Zaman sekarang ni memang kena buat extra job kalau nak hidup selesa. Especially pada suri rumah. Bagi ana bagus untuk mereka try jalankan business spa ni. Boleh ikut masa mereka sendiri kan. Nak buat kat rumah boleh nak buat mobile spa pun boleh. Janji ada minat dan kesabaran.

Mrs Liez said...

Mmg ada gak berangan nak belajar utk spa sendiri. Duk perasan byk dh spa bergerak secara indidvidu skrg. Harga pun berpatutan dan tal perlu keluar rumah.. org dtg lagi.. boleh la nnt liez roger2 untuk tahu lebih info

AyuArjuna BiGoshh said...

best jugakkan ni ..boleh cari duit sampingan. ramai sekarang org suka guna konsep spa macam ni..lebih fleksibel dan menyenangkan...bolehla nak try sekalai rawatan yang ditawarkan ...nanti kita roger ok

Mek Onie said...

For me, tiada apa yang senang melainkan usaha. Tak kira la meniaga apa, yang penting Doa, Usaha, Iktihar dan Tawakal. Satu ilmu yang baru kan program ni. Tahniah bagi sesiapa yang berjaya menjalankan perniagaan spa ini dengan sebaik mungkin.

Bro Framestone said...

Lebih muda buka spa bergerak berbanding buka spa sebenar.. kos pun rendah dan pelangan pun lebih selesa dapat pilih lokasi yang mereka sukai.

teringin gak nak buat spa macam nie

Wawa Ashihara said...

Bagusnya ada tawaran macamni dari TWB... Membantu isteri2 yg buntu kewangan atau ingin menolong para suami.. TWB ni lbh kurg kita boleh buat spa sendiri atau mobile spa.. Dan yg paling best dia mengajak wanita2 supaya mencari duit sampingan untk bekerja juga. Tawaran yg disediakan turut bagus...Good job krna membuat idea sebegini..

rubydotmy said...

Selalu dengar pasal the walking beauty ni. Akak, kalau saya nak 3 orang tukang urut dan facial datang ke rumah saya bleh ke. Nk urut dan facial utk mak dan adik saya serta saya. Sempena mothers day ni. Nanti akak mesej ruby eh. Hehehe

Bella Enveeus said...

Alhamdulillah.. Dengan taraf kehidupan sekarang ni, memang perlu bekerja dengan bijak. Lagi2 bila ada keluarga, kena ada masa untuk keluarga namun di satu masa kena juga cari rezeki. Bila pergi kursus macam ni, dan kemudian buat kerja begini, baru lah boleh set timing untuk diri sendiri. Ada hari boleh kerja, ada hari luangkan masa dengan keluarga je. Best kan macam tu.

Lia Hasty said...

Bagusnya kursus Spa TGB macam ni dapat membantu golongan yang tidak bekerja atau pun berpendapatan rendah. Dapat meningkatkan juga taraf hidup seseorang dan sesebuah keluarga.

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH