Pages -Menu for Ee Beauty Spa

16 May 2018

Berbaloikah Kursus Spa TWB RM1999?

Kami sering didatangi oleh mereka yang nak join kursus spa atau dah join kursus spa yang bernilai RM4000 ke atas.

Dan ada di antara mereka siap dah berhutang semata-mata untuk beli produk dan satu alatan spa. Berbaloikah berhutang 2-3 tahun semata-mata untuk mulakan spa?

Namun,niat mereka berubah bila mereka jumpa TWB. Kenapa agaknya? Berbaloikah join kursus spa TWB ni?

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah


Ok, mari saya ceritakan apa yang anda akan dapat melalui kursus spa TWB ni.


Dengan harga RM1999, anda akan menikmati training yang lengkap dan padat. Anda akan belajar facial, body scrub,aura milk bath, herb sauna,foot spa & hand spa.

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah


Bukan itu sahaja, semasa training, anda akan diberikan set penjagaan wajah Youth daripada Shaklee,bahan-bahan spa yang lain,beg profesional spa, steamer, ion massage, mangkuk facial serta trial kit spa.

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah
Beg profesional spa

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah
Apa yang anda akan dapat bila anda join kursus spa RM1999

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah
Set Youth Shaklee yang kita gunakan dalam spa TWB


Banyaknya! 😱 Ye, semuanya akan jadi milik anda saat anda jalani training.


Selepas training,anda akan diberikan terus modul bergambar dan sijil spa. Cukup berguna untuk anda.

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah


Dan anda juga akan dimasukkan ke dalam support group yang sangat meriah, membantu tanpa mengira masa dan tidak kedekut untuk berkongsi pelbagai ilmu.


Menariknya, kursus spa TWB ni sediakan 5 penjuru pendapatan! Jadi dalam masa kurang 2 bulan, kebanyakan beautician spa TWB dah berjaya dapat kembali modal RM1999 tu 😍


Berbaloikah?

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, termurah, ee beauty spa, kursus mobile spa, muslimah


Anda sendiri yang jawab.


Jika anda rasa kursus spa TWB ni berbaloi,terus hubungi saya ok.


Untuk mereka yang nak join tapi masih belum cukup modal RM1999, anda berpeluang untuk join kelas spa RM99 dan kami akan rungkaikan rahsia bagaimana anda boleh mendapatkan training spa yang berharga RM1999 tu dengan harga RM340 sahaja!!


Tawaran menarik ni sehingga esok sahaja. Cepat daftar. 17hb je kami akan tutup penyertaan supaya kami boleh fokus pada protege batch 2 kami.


Hubungi :

Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
IG : eebeautyspa


Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa


Terima Kasih

14 May 2018

Peluang Kerjaya Bersama TWB

Sekarang ramai wanita mencari pendapatan kedua. Perasan tak?


Yela, dengan taraf ekonomi yang semakin mencengkam, memang logik la ramai wanita ambil keputusan ni. Bukan je wanita kerjaya. Surirumah pun turut sama nak cari pendapatan lebih untuk bantu keluarga.



Dan semestinya kerjaya yang paling mungkin untuk anda buat tanpa ada waktu yang tetap adalah berniaga. 


Setuju?


Tapi bila banyak sangat peluang perniagaan, mesti anda pening nak pilih kan?


Mari saya kenalkan anda ada satu peluang bisnes yang mudah dan seronok. Ia adalah..



Mobile spa, kursus spa murah, spa malaysia, kursus kecantikan, twb, the walking beauty
Kami tawarkan peluang pekerjaaan yang mudah tapi high class 

Kami ni bukan je dalam kalangan surirumah tau. Kami terdiri daripada pelbagai latar belakang. Antaranya :-

1. Doktor perubatan
2. Peguam
3. Majistret
4. QA/QC
5. Pensyarah
6. Guru pendidikan khas
7. Engineer (paling ramai rasenya)
8. Pelajar universiti
9. Domestic Engineer
10. Teacher Tadika
11. Akauntan
12. Nurse
13. Arkitek
14. IT
15. R&D Officer
16. Kerani
17. Tailor
18. Physiotherapist
19. Seketeri
20. Student
21. Baker
22. Designer
23. Student
24. Officer 1/Secretary
25. Research Executive
26. Counselor
27. Juruteknologi makmal perubatan
28. Penolong pegawai SHE
29. Model
30. Stewardess


Ramai yang masih teruskan kerjaya mereka di samping jadikan spa TWB sebagai punca pendapatan tambahan.


Saya tidak katakan sumber pendapatan kedua sebab spa TWB sediakan 5 penjuru pendapatan. Jadi bila anda join TWB, anda berpeluang ada 6 punca pendapatan. Banyak kan? 😱😱


Apa kata mereka?

Mobile spa, kursus spa murah, spa malaysia, kursus kecantikan, twb, the walking beauty
Dafila, Jururawat

Mobile spa, kursus spa murah, spa malaysia, kursus kecantikan, twb, the walking beauty
Hawa, pelajar

Mobile spa, kursus spa murah, spa malaysia, kursus kecantikan, twb, the walking beauty
Syasya, surirumah

Mobile spa, kursus spa murah, spa malaysia, kursus kecantikan, twb, the walking beauty
aryadah, surirumah

Mobile spa, kursus spa murah, spa malaysia, kursus kecantikan, twb, the walking beauty
Hazlira, jurutera

Mobile spa, kursus spa murah, spa malaysia, kursus kecantikan, twb, the walking beauty
Bawa anak sekali pun tiada masalah

Anda ingin menjadi salah seorang daripada kami? Peluang untuk anda menyertai spa TWB dibuka sekarang!


Training pada masa dan tempat yang anda akan tetapkan dengan saya. Jadi tak perlu bimbang untuk fikir masalah pengangkutan mahupun jadual yang padat. Kami memudahkan anda daripada segenap segi 😎


Boleh klik terus pada butang di bawah.




Hubungi :

Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
IG : eebeautyspa


Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa


Terima Kasih

13 May 2018

Testimoni Buat Duit Dengan Spa TWB πŸ’•

Selalu cerita pasal TWB je kan? Apa kata hari ni kita tengok testimoni pulak. Banyak tau. Tapi saya kongsi sikit je dulu malam ni ye. Nanti lain kali saya kongsi lagi banyak ☺


Sebelum tu, bagi sesiapa yang tak tahu lagi apa tu TWB, boleh klik link-link di bawah supaya anda minda anda disinari cahaya TWB. Hehe.

» Kursus Spa Termurah di Malaysia
» Modal Minima Bina Spa Yang Sangat Murah!
» Bina Spa Shaklee Bersama TWB




Ok, jom kita tengok testimoni daripada beautician TWB seramai 264 orang ni (setakat jam 9.50 malam, 13 Mei 2018).


Eh takde la cerita semua πŸ˜‚ Kalau cerita semua tak muat la posting kali ni. Ok, jom telusuri pengalaman-pengalaman beautician dalam TWB ni.


KURSUS SPA TWB :
Testimoni Buat Duit Dengan TWB



Perkongsian beautician Azura, seorang cikgu.




             


Sejujurnya...tak cukup duit. 
Gaji cikgu kalau kerja sampai 10 malam pun macan tu je. Tak de ot.  
Gaji ngam2 je sampai nak jumpa gaji seterusnya. Kalau perfume abis beli yg rm10 tu. Hahaha.  
Boleh je nak gaya high class. Hantar slip gaji kat bank rakyat bagi tau berapa banyak nak. Pagi mohon petang duit masuk. Joli katak lepastu merana bayar hutang.  
Suami akak tak suka macam tu. Sbb dia dh terbiasa dgn hidup susah jadi dia tak suka pinjam2. Sbb tu kami boleh menabung dan bayar deposit rumah dekat 30k tanpa pinjaman.  
Akak minat spa. Suka pergi spa. Sbb tu bila nampak kak anisah iklan akak pun join. 
Tak tau pun spa shaklee. Tanya je terus payment. Tak banyak songeh. 
Bila join kan. Barang sampai baru tahu brg shaklee. Ha....masa ni mmg anti shaklee. Teruskan lah.  
So buat spa. Dapat duit tau. Seronok nak buat dan bertambah seronok dapat cover duit lauk. Dapat beli perfume. Dapat enjoy. 
Shaklee tak jual lagi ni. Baru income spa. Lepastu mak shaklee cucuk buat shaklee.  
Bila buat lagi masyuk ada 2 income. Perfume paling mahal yg beli hasil duit spa rm570. Kiki.  
Macam kerja gov gaji 25 mcm tu. Jadi 15 tu boleh dikatakan takat leher. Tapi belum lemas.  
Bila ada bonus shaklee setiap 15hb tu penyelamat sangat lah. Bagai pelampung menyelamatkan mangsa.  
Atas sebab inilah akak stay 3tahun bersama spa dan shaklee.

Best kan? Kak Zura ni adalah antara proven results yang sangat baik. Hasil duit spa je, Kak Zura mampu menabung RM9k tau.


Perkongsian Beautician Alyn


Sapa cakap wanita yang bekerja tak boleh buat bisnes spa? 
Sapa cakap wanita yang punya anak 2 tak boleh buat bisnes spa 
Nahh!! Ini buktinya..saya seorang nurse yang cutinya tak menentu, yang shift nya kadang2 kerja pagi, petang, malam. Wanita yang kerjanya TRAVEL dari sg petani ke Penang setiap hari untuk bekerja. Setiap hari berbelanja rm35-rm40 untuk tol dan minyak kereta. Belum masuk perbelanjaan makanan. Terpaksa menempuh jem, tol, sesak. Lelah! 
Tapi punyai masa untuk berbisnes. Tak kenal erti penat.Ya, saya wanita yang sangat suka kan kerjaya spa. Kenapa??  
Sebab bisnes spa yang saya ceburi sangat menarik. Bisnes spa yg SANGAT FUN. Tak ada risiko untuk rugi. Awak rajin, dapatlah income. Kalau tak berhabuk lah income spa awak. Bisnes yang tak perlu awak nak sewa kedai, tak perlu ambil pekerja. 100% income terus ke poket awak. 
Saya cakap berdasarkan PROVEN RESULT. Zaman sekarang cakap tanpa bukti orang x berminat. So, saya dh buktikan! Bisnes spa tanpa kedai sangat untung.

Ye, ia memang diakui oleh ramai beautician kami. πŸ‘ Bisnes spa tanpa kedai sangat untung. 100% pendapatan masuk poket sendiri tau. Tak perlu fikir bayar sewa kedai, bayar pekerja, nak setup kedai dengan alatan spa yang mahal.


Bila spa TWB menyediakan 5 penjuru pendapatan ☺


Bermula dengan harga facial RM60, kami ajar beautician untuk kongsikan kebaikan kecantikan dalaman. Kami juga banyak membantu pelanggan selesaikan masalah kulit dan resdung melalui spa Shaklee.


Biasa hujung minggu duit keluar, kami masuk duit ☺


Untung kan bila ada ilmu spa? Bila-bila masa, di mana jua, pasti ada yang nak dapatkan servis spa. Ini kan servis spa bergerak 😎


Ibu hamil pun takde masalah belajar spa


Ibu hamil boleh belajar dan buat servis spa? Ini pun dah menunjukkan betapa mudahnya modul spa TWB.


RM470 dalam masa 4 jam 😍


Dalam spa TWB, kami kongsi banyak ilmu, kemahiran dan strategi yang memudahkan dan membantu beautician. Jadi tidaklah rasa nak patah pinggang lepas dah bagi servis pada pelanggan ☺


Tenang dan teruja buat spa


Kak Zana ni dah banyak sangat buat bisnes tau. Sebagai ibu tunggal, dia berani buat apa sahaja asalkan dapat tampung kehidupan keluarga. Lepas jumpa TWB alhamdulillah, Kak Zana lebih tenang, lebih gembira dan dapat tingkatkan ekonomi keluarga. Alhamdulillah.


Rezeki RM503 dalam masa 3 hari


Ilmu spa yang mudah dan boleh digunakan di mana-mana. Masa bercuti pun boleh πŸ˜‰ Ini belum lagi beautician Huda yang dapat RM1051 dalam masa sehari 😱😱


Hasil duit spa boleh beli fon


Pelajar pun boleh buat duit guna servis spa tau. Siap boleh beli fon guna duit spa semata. Ramai dah student yang jadi beautician TWB dan dah mula jadi magnet rezeki. 

Nanti saya kongsi juga pengalaman beautician Iris yang berjaya dapat RM1000++ dalam masa 2 minggu dan berjaya beri ganjaran pada diri sendiri gelang Swarovski yang bling-bling tu.


Sakit pun boleh buat spa


Mudah kan? Ini pengalaman beautician Izzati, seorang ibu berbadan dua, sekarang dah 6 bulan usia kandungan. Diuji dengan tumpahnya air panas ke kaki, langsung tak pudarkan usaha untuk dapatkan duit melalui spa TWB. Sebab modul kami sangat mudah!


PENUTUP


Cukuplah setakat ni saya kongsikan kisah dan beberapa pengalaman beautician TWB. Banyak lagi. Nanti insyaAllah saya kongsikan dalam posting seterusnya ye ☺


Jika anda berminat untuk join spa TWB, boleh hubungi saya segera. Peluang baik untuk anda sehingga 15 Mei 2018, kami buka seluas-luasnya peluang untuk join kelas spa yang berharga hanya RM99 sahaja!



Hubungi :

AKU AKAN BERJAYA JADI JUTAWAN SPA THE WALKING BEAUTY!”   Welcome to TWB :)   Hubungi :  kursus spa bergerak    Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB) Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa +6010-2888494 FB : Shasratul Ameerah FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa IG : eebeautyspa    Carian :  Kursus spa bergerak Kursus spa Kursus spa Kuantan Kursus spa Terengganu Kursus kecantikan Kursus spa perkahwinan Pakej spa perkahwinan Bina spa bergerak Spa bergerak Mobile spa Home spa How to set up home spa

Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa



Terima Kasih

12 May 2018

Membina Spa Shaklee Bersama TWB πŸ’•




Ramai orang mengakui...


"Saya takut la nak buka spa ni. Bimbang juga kalau jadi apa-apa kat muka orang"


"Saya ni memang terfikir juga nak buka spa. Tapi tak berani."


"Saya pernah sertai kursus spa sebelum ni. Tapi pening fikir nak guna produk apa. Tak boleh la main beli je kat supermarket kan?"


Dalam dilema kan? Yela, bukan boleh main guna je produk atas muka pelanggan. Penting untuk kita pastikan produk yang kita gunakan tu memang halal, terbukti selamat dan berkesan.


Ada juga yang guna google je untuk tahu bahan semulajadi yang boleh digunakan dalam spa. Namun tanpa ilmu yang betul,ia boleh berikan kesan yang lebih teruk tau. Sebab tu penting ada ilmu.


Oleh sebab itulah, wujudnya spa Shaklee ni 😊



SPA SHAKLEE BERSAMA TWB : 
Mengapa kami pilih Shaklee?



Umum mengetahui produk Shaklee memang berkesan dan selamat digunakan. Kajian menunjukkan pengamal suplemen Shaklee walaupun melebihi 25 tahun masih mengekalkan tahap kesihatan yang baik dan bebas penyakit buah pinggang.


Dan lebih menarik, terbaru Shaklee keluarkan satu set penjagaan kulit yang baru,menggantikan Nutriwhite & Enfuselle yang diberi nama YOUTH Complex!



Rangkaian produk Youth Complex Shaklee

Bukan dalam facial je tau kami gunakan produk Shaklee ni. In fact, dalam setiap servis yang kami sediakan, kami pasti gunakan produk Shaklee!


Kami sangat yakin dengan keberkesanan produk Shaklee ni. Secara ringkasnya saya boleh nyatakan, antara sebab kenapa kami gunakan produk Shaklee dalam spa kami adalah :

Sebelum dan selepas spa tangan πŸ’•


1. Produk Shaklee ni berkualiti tinggi. Ia bebas bahan kimia berbahaya, lebih daripada sekadar organik, semulajadi, mesra alam dan dijamin berkesan & selamat.


2. Syarikat Shaklee tak kisah belanjakan ratusan bilion USD setahun untuk jalankan R&D serta ujian klinikal dan pastikan semua produk yang dikeluarkan berkualiti dan menepati piawaian Shaklee.


3. Ia dah lama berada di pasaran. Produk Vitalea je dah lebih 100 tahun. Kalau betul ada masalah, pasti ia dah berhentikan pengeluaran kan?



4. Ia selamat dimakan. Kalau dah selamat nak makan, apa lagi kalau nak sapu kat muka kan?

Scrub kami selamat dimakan


5. Kami nak datangkan satu kelainan yang jauh lebih baik. Biasanya premis spa gunakan produk OEM kan?

OEM ni produk kosmetik yang dibuat daripada satu kilang, mereka cuma letak nama lain je. 

Jadi kami nak supaya spa kami gunakan produk berkualiti tinggi dan diformulasi oleh saintis hebat dunia.



6. Kami suka kongsikan dengan ramai orang mengenai penjagaan kecantikan luar dan dalam. Penting tau. Jadi takde la kulit tu nampak ok, tapi rupanya kusam dan banyak cela halus yang kita tak nampak.


7. Apabila kami guna produk Shaklee, ia memberi peluang yang lebih besar kepada beautician untuk tambah lebih banyak pendapatan. Sebab itu, TWB mampu sediakan 5 penjuru pendapatan πŸ˜‰


Untuk penjelasan yang lebih lanjut, boleh baca kat pautan ni. 


Penutup



Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada kami, anda boleh layari pautan ini untuk mengetahui pakej kursus spa sekarang ini.


Ada satu peluang yang baik untuk anda. Jika anda masih kekurangan modal RM1999 namun anda dah tak sabar nak dapatkan ilmu spa ni, saya tawarkan satu tawaran baik punya.


Peluang terbaik untuk anda! Sertai kelas spa bernilai serendah RM99 dan nikmati lambakan ilmu bina spa, ilmu spa dan ilmu buat duit yang kami akan kongsikan dengan anda😍


Dan tawaran ini hanya sah bermula 1 Mei 2018 sehingga 15 Mei 208 sahaja! Rebut peluang anda sekarang dan nikmati pendapatan yang sangat lumayan hasil ilmu TWB πŸŽ‰


Sertai kami sekarang ! 😊
Hubungi :


Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa





Terima Kasih

11 May 2018

Kelas Spa 1 Hari Bersama TWB πŸ’•

Anda seorang ibu yang pening fikir mana nak tinggal anak kalau nak pergi mana-mana?


Atau anda seorang wanita yang snaga sibuk dan masa anda untuk belajar spa sangat terhad?


Anda mesti seronok sangat dengan pengumuman ni. Kursus spa bergerak TWB menawarkan kursus spa dengan 5 kos selama 1 hari sahaja! In fact, ia hanya beberapa jam.

 Training sambil ada anak kecil pun tiada masalah.


Siapa kata tak boleh bawa anak bila nak pergi kursus spa?


Wow! Serius?? Ye, kami serius. 😊


Tujuan kami? Mestilah untuk memudahkan anda. Kami faham. Masa seharian anda dah penat dengan kerja, nak balik uruskan rumah lagi. 


Kalau kursus spa pulak berhari-hari, mana fikir nak letak anak lagi. Mana nak fikir terpaksa tinggalkan rumah dengan masa yang lama. 


Jadi kami wujudkan kursus spa yang mampu diselesaikan dalam masa sehari sahaja.


KURSUS SPA SEHARI BERSAMA THE WALKING BEAUTY


Apa yang anda bakal dapat dalam kursus spa sehari ni?


1. Kelas spa secara personal


Kelas spa TWB menjalankan training spa secara personal. Berkonsepkan training one-to-one, kami cuba sedaya upaya untuk membantu dan memberikan training yang terbaik pada anda 😊

Training secara personal.


Tujuan kaki supaya kami mampu kenal dan selami kehidupan beautician yang kami didik. Dan berbekalkan ini la, kami akan membantu anda dengan sebaik mungkin.


Kami faham, kehidupan setiap orang berbeza. Masing-masing diduga dengan ujian yang berlainan. Namun kami di TWB sama-sama berkongsi ilmu supaya kita semua dapat memperbaiki kewangan diri mahupun keluarga.


2. Modul yang lengkap dan praktikal


Modul spa TWB direka dan dibentuk untuk memudahkan beautician untuk aplikasikan setiap ilmu dan step yang kami ajar.

Modul bergambar yang mudah dan lengkap 


Ia spesel tau. Ia dihasilkan oleh pengasas hasil daripada beberapa kelas yang beliau sendiri hadir. Selepas meneliti, mengkaji dan menambah baik kesemua ilmu yang ada, maka terhasillah modul spa yang RINGKAS, MUDAH dan PADAT ini.


3. Bimbingan berterusan


Walaupun training hanya dilakukan sehari, namun kami sediakan kelas bimbingan secara berterusan selepas itu.


Kami yakin dengan konsep bekerja secara berkumpulan sebab tu kelas bimbingan ni disediakan. Supaya kami sentiasa boleh berkongsi ilmu dan dapat manfaat bersama 😊


Dan ia seumur hidup tau. 


Kumpulan kami besar dan sangat meriah.πŸŽ‰


Dalam kelas bimbingan ni, bukan je ilmu spa yang kami kongsikan. Kami kongsikan juga ilmu pemasaran, ilmu hartanah, ilmu nutrisi, pengurusan kewangan dan juga kerohanian. Lengkap semua!


APA KATA MEREKA?


Apa kata mereka yang dah sertai kursus spa TWB ni?

I) Sehari pun dah cukup. Siap balik modal lagi



II) Rasa best dan pelanggan pun suka.


II) Mudah difahami. Lebih berkeyakinan untuk mulakan bisnes spa.


Pecayalah ini cuma sebahagian daripada komen beautician yang dah join kursus spa TWB. Dan sekarang, kami ibarat satu keluarga yang sama-sama membantu untuk melihat kejayaan semua 😊


Ada satu peluang yang baik untuk anda. Jika anda masih kekurangan modal RM1999 namun anda dah tak sabar nak dapatkan ilmu spa ni, saya tawarkan satu tawaran baik punya.


Peluang terbaik untuk anda! Sertai kelas spa bernilai serendah RM99 dan nikmati lambakan ilmu bina spa, ilmu spa dan ilmu buat duit yang kami akan kongsikan dengan anda😍


Dan tawaran ini hanya sah bermula 1 Mei 2018 sehingga 15 Mei 208 sahaja! Rebut peluang anda sekarang dan nikmati pendapatan yang sangat lumayan hasil ilmu TWB πŸŽ‰


Sertai kami sekarang ! 😊

Hubungi :


Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa





Terima Kasih

10 May 2018

Kursus Spa TWB - Termurah di Pasaran!

PROLOG

"Ee tolong aku. Bila dah kahwin ni aku rasa banyak sangat dugaan. Aku tak kuat nak hadap masalah ni sorang-sorang." Tiba-tiba sorang kawan whatsapp tengah malam.


"Kenapa beb? Kongsi la, mana tahu aku boleh tolong."

"Entahlah. Bukannya aku tak bahagia bila dah kahwin. Tapi suami aku dengan kerjanya yang tak stabil. Asyik tukar kerja je. Sekarang jadi pemandu Grab je sepenuh masa."


Dalam fikiranku, "Oh masalah kewangan la ni".


Sahabat ni kerja dengan satu syarikat telekomunikasi (swasta) sebagai call operator. Dan jujurnya, gaji dia sendiri tak begitu memuaskan. Tambahan lagi, kerjanya membutuhkan dia untuk kerja shift. Lagilah parah. Kesian anak.


"Nak tak aku kongsi dengan kau pasal satu kerja yang fleksibel, tapi pendapatan insyaAllah, alhamdulillah lumayan?"


PENGENALAN

Twb, the walking beauty, kursus spa murah, kursus mobile spa

Assalamualaikum. Salam sayang daripada saya kepada anda semua 😍


Alhamdulillah saya nak menyampaikan sedikit rasa syukur saya atas kejayaan parti PH di atas kemenangan menawan kerajaan Malaysia. Diharap dengan barisan pimpinan baru ni dapat mengubah Malaysia menjadi lebih baik daripada sebelum ni.


KESINAMBUNGAN CERITA..


Ok, masuk balik kepada kepada cerita kat atas, itu cerita benar tau. Dan saya tahu, memang ramai lagi orang yang hadapi masalah yang sama.


Masalah kewangan ni memang sinonim sangat terutamanya pada pasangan yang baru kahwin. Biasanya 5 tahun pertama perkahwinan, pasangan memang diuji dengan kewangan. Ini kajian.


Jadi, timbullah idea untuk sediakan kursus spa kepada wanita-wanita kat luar sana yang diberi nama, The Walking Beauty 😍




Menariknya, ahli TWB paling muda setakat ni berusia 17 tahun. Habis SPM dah terus rebut peluang ni tau. Dan alhamdulillah yang paling berusia antara kami, umurnya dah cecah 50 tahun lebih. Menuntut ilmu tak kira umur ye.


Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
Peserta kursus spa paling muda. Baru lepas SPM tau.


Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
Antara peserra kursus spa yang dah berumur 50 tahun.


Lebih menarik, berapa pun umur mereka, respon mereka terhadap kursus spa TWB tetap sama. Ia MURAH, MUDAH dan SERONOK. 


KENAPA KAMI KATA IA TERMURAH DI PASARAN?


Dengan kesemua pakej yang kami berikan, jumlah sebenar yang sepatutnya anda bayar adalah RM5000++ πŸ™Š


Tapi dengan TWB, kami menjanjikan dengan harga kursus spa paling murah, iaitu dengan hanya sebanyak RM1999, anda akan mendapat,


🌻 Belajar 5 rawatan spa iaitu,

✔ Facial Relaxing Massage
✔ Herbal Sauna
✔ Aura Milk Bath
✔ Body Scrub
✔ Foot & Hand Spa

🌻 Anda akan diberikan Youth Skincare dan barang-barang Shaklee yang akan digunakan dalam spa.

🌻 Kami sediakan juga beg spa profesional, steamer muka, ion massage dan mangkuk spa.

🌻 Trial kit spa dan sijil disediakan.

🌻 Selepas training, peserta secara automatik menjadi ahli TWB dan akan dimasukkan ke support group yang sangat membantu 😍

🌻 Dengan ini, peserta layak menyertai lawatan ke luar negara bersama TWB πŸ’• dengan harga yang sangat murah daripada biasa. Hehe.

🌻 Bepeluang menikmati 5 penjuru pendapatan yang sangat lumayan.


Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
Apa yang anda bakal dapat bila anda sertai Kursus Mobile Spa TWB


MULAKAN BISNES SPA DENGAN MODAL YANG SANGAT MINIMA 


Mulakan bisnes pertama dengan modal kurang daripada RM2k. - Puan Ainon Mohd


Dengan modal serendah RM1999 ni, anda dah boleh gerakkan spa anda terus! Sebaik sahaja habis training tau.



Anda boleh lihat juga pada link yang disediakan

» Kursus Spa Termurah di Malaysia
» Modal Minima Bina Spa
» Guru Punya Simpanan RM9k Dengan Duit Spa TWB


SEDIKIT TESTIMONI MUTAKHIR TWB


Jangan terkejut dulu tau. Ada peserta TWB yang boleh dapat pendapatan 4 angka hanya dalam sehari!

Tak percaya tengok ni πŸ‘‡πŸ‘‡

Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa
RM1051 dalam semalaman je 😊

              Kursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spaKursus spa murah, twb, the walking beauty, kursus mobile spa


Anda juga nak menikmati 5 penjuru pendapatan ni? Sila hubungi saya untuk mengetahui pakej kursus spa terbaru dan termurah di Malaysia ni.


Anda masih belum cukup modal?


Ini peluang terbaik untuk anda! Sertai kelas spa bernilai serendah RM99 dan nikmati lambakan ilmu bina spa, ilmu spa dan ilmu buat duit yang kami akan kongsikan dengan anda😍


Dan tawaran ini hanya sah bermula 1 Mei 2018 sehingga 15 Mei 208 sahaja! Rebut peluang anda sekarang dan nikmati pendapatan yang sangat lumayan hasil ilmu TWB πŸŽ‰


Sertai kami sekarang ! 😊


Hubungi :


Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa





Terima Kasih

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH