Pages - Menu

01 April 2018

Yuran Kursus Mobile Spa Termurah Malaysia - Ini Kerja Gila!

Korang, korang pernah dengar tak ada kursus mobile spa yang buat kerja gila, ajar spa 6 treatment, dapat segala mak nenek skincare, siap alatan nak buat spa!


Mesti korang tak percaya kalau saya kata, kursus spa macam tu memang wujud!


Korang bayangkan ye. Ini yang disediakan oleh kursus mobile spa ni.


*KURSUS MOBILE SPA TWB*


✔ Modul yang sangat SIMPLE dan MUDAH

✔ Training diadakan secara one-to-one

✔ Kelonggaran untuk bayaran yuran sebanyak 3 kali (3 bulan).


Apa yang anda akan dapat dalam kursus ni?

🌼 Kursus spa dengan 6 treatment

🚩 Facial & Face Massage
🚩 Sauna herba
🚩 Mandian aura susu
🚩 Lulur badan
🚩 Foot Spa
🚩 Hand Spa

Kursus tambahan : Bagaimana nak set up mobile spa daripada kosong 😎

🌼 Modul lengkap dengan step dan kitab harga - ini yang ramai orang cari tau 😉

🌼 Produk spa bernilai RM1800! Termasuk skincare tau. Jadi tak susah dah korang nak cari skincare mana yang selamat untuk customer.


Kursus spa, kursus mobile spa, the walking beauty, twb
Antara produk yang akan korang dapat.

🌼 Trial kita spa (barang asas spa) & sijil yang diiktiraf SSM. Barang spa ni termasuklah beg spa, steamer & ion massage!


Kursus spa, kursus mobile spa, the walking beauty, twb
Siap dapat beg spa cantik ni tau 😍

Kursus spa, kursus mobile spa, the walking beauty, twb
Kenapa ku rasa sangat jeles ni 😂😂


🌼 FREE membership Shaklee (bernilai RM68.90 tau)

*Ini sebab kenapa kami pilih produk Shaklee dalam spa TWB.

🌼 Training diadakan selama SEHARI dan dijamin peserta boleh dapat ilmu mudah ni dengan sangat cepat 😊

🌼  Support group yang sangat happening dan membantu. Daripada segi sharing, ilmu marketing, ilmu properties, ilmu kewangan.

🌼 Berpeluang untuk travel sekali setahun bersama team TWB 

*Boleh tengok gambar travel TWB di sini 😉

🌼Spa yang mempunyai PENCEN 😉


Spa yang ada pencen korang! Macam mengarut kan? Tapi tu la hakikat paling manis korang kena terima. Kerja sendiri, masa sendiri tapi ada pencen.


Berapa yuran kebijaksanaan ni?

Yurannya hanya bernilai RM1999! 😍 Tak sampai RM2000 pun korang. Memang cuci kaki, cuci tangan,cuci segala benda, terus boleh buat spa kat orang lain.

Kursus spa, kursus mobile spa, the walking beauty, twb
Pakej kursus mobile spa TWB

Trust me. Kalau korang rajin dan pernah survey kursus mobile spa yang ada, percayalah, harga untuk korang dapat semua ni tak kurang daripada RM5000.


Tapi kami bagi anda tawaran paling menjimatkan di alam semesta. 


Korang boleh baca testimoni yang join di sini. Nanti later on, saya akan update lagi testimoni latest yang lagi umph!


Korang nak terlibat jugak dalam kerja gila ni? Korang tahu nak cari siapa. Cari beautician kat bawah ni. Dia juga trainer TWB yang diiktiraf tau.



Boleh juga baca ni



AKU AKAN BERJAYA JADI JUTAWAN SPA THE WALKING BEAUTY!”


Welcome to TWB :)


Hubungi :

kursus spa bergerak



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa



Terima Kasih

2 comments:

zikirdaiman said...

Best k.ee...rasa macam nak join lagi sekali je. 😆

Shasratul Kamaruddin said...

Kan zati ❤❤

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH