Pages -Menu for Ee Beauty Spa

07 April 2018

KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 - Kursus Spa Termurah


Salam perkenalan semua ❤


Rasa hati


Akhir-akhir ni, saya rasa sedih sangat. Perasan tak, banyak sangat cerita sedih mengenai wanita. 


Paling femes, cerita Ude dan bekas isterinya, Intan. Selain tu, ada jugak berita isteri tak dapat apa-apa lepas kematian suami sebab suaminya meninggal tanpa tinggalkan wasiat. Belum lagi masuk cerita-cerita dalam Bersamamu TV3 bila suami tiba-tiba tak dapat bangun, terlantar.

Ajal itu ampuh, sebab tu kita kena bersedia

Dan daripada cerita-cerita ni kan, saya boleh simpulkan, wanita sekarang kena pandai survive. Kena ada pendapatan sendiri. Sebab kita tak tahu apa nasib kita akan datang.


Anda yang baca ni mungkin surirumah, mungkin bekerja. Kan? Yang penting kita kena pastikan apa pun kerja yang kita buat, mampu tampung hidup kita, bayar hutang, bagi kat mak ayah.


Pendek kata, kalau jadi apa-apa yang tak diingini, kita mampu berdiri atas kaki sendiri. 


Hidup kita ni pun bukan berkisar tentang diri kita je. Kita ada anak, ada suami, ada mak ayah, ada adik beradik.


Berpegang pada benda ni la saya cuba ubah hidup saya jadi lebih baik tau. Dulu saya guru, tapi gaji RM1300 je sebulan. Dan semestinya amaun tu tak cukup dengan keadaan ekonomi sekarang ni.


Jadi bila saya putuskan untuk cari duit tambahan,saya cuba cari kerja yang saya boleh buat dengan fleksibel dan bahagia. Dan saya jumpa SPA! 😀😀

Kursus spa, twb,kursus spa termurah
Bila-bila masa pun boleh

Kursus spa, twb, kursus spa termurah
Saya gembira bila boleh buat orang lain cantik

Saya rasa seronok tengok orang cantik dan dalam masa yang sama kita pun boleh cantik sama tau. Yela, kan ada ilmu. Takkan nak guna pada orang lain je. Apply la untuk diri sendiri juga. Hehe.


Menariknya, dalam banyak-banyak kursus spa, saya jumpa satu kursus spa paling best! Yang saya rasa memang terbaiklah apa yang ditawarkan.

Sijil kursus spa TWB 😍

Dan percayalah. Sejak saya join kursus spa TWB ni pada bulan Julai 2015, ini adalah pakej terbaik yang saya pernah dengar! Nak tahu kenapa?


PAKEJ KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 : Siapa yang layak join?


Semua orang yang bernama wanita (tulen) layak untuk join 😀 kecuali jika anda adalah ahli Shaklee.


PAKEJ KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 : Apa yang ditawarkan?


1. Anda akan belajar 7+1 courses

✔Relaxing facial
✔Facial Massage
✔Body Scrub
✔Aura Milk Bath
✔Hands Spa
✔Foot Spa
✔Herb Sauna

Dan satu modul tambahan iaitu : Bagaimana anda nak set up home & mobile spa anda bermula dari kosong!


Ini yang ramai orang cari tau sebab kebanyakan kursus spa tak sediakan benda ni.


2. Kami berikan kepada anda full set skincare yang selamat, terbukti berkesan dan sangat best. Selain tu anda akan dapat juga scrub dan masker.


Skincare yang saya maksudkan ni tentulah YOUTH Shaklee! Haa, mesti pernah dengar kan? Dah viral sangat dah Youth ni. Masuk Malaysia tak sampai seminggu dah licin dah stok kat HQ. Menangis orang yang lambat tau.


Inilah set Youth tu 😀

Banyak kan yang anda akan dapat? 

Ini antara bukti mereka yang dah guna Youth ni.
Kursus spa murah, kursus spa, twb

Kursus spa murah, kursus spa, twb

Kursus spa murah, kursus spa, twb
Jeragat pun hilang.


Hebatnya Youth ni sebab ia keluar ke pasaran selepas 8 tahun penyelidikan tau. 8 tahun! Kalau anak la, dah darjah 2 dah. Baru terjual. Lama kan?


Kisahnya sebab Shaklee ni sangat pentingkan R&D. Syarikat siap jalankan kajian AGE SKIN INDEX.


<< AGE SKIN INDEX ni apa? >>


Ini adalah satu kajian yang Shaklee buat untuk buktikan keberkesanan YOUTH terhadap pengguna mereka.


Untuk pengetahuan anda semua kan, 🤗
Shaklee merupakan satu-satunya Company dekat dunia ni yang guna AGE SKIN INDEX ni untuk buktikan dekat kita yang memang akan ada perubahan sebelum dan selepas menggunakan YOUTH tau.


Berdasarkan kajian ke atas wanita berumur 20-60 tahun, Youth ni bagi 100% perubahan positif pada wajah tau. So powerful.


Untuk Fullset Youth ni, anda akan dapat enam items,

🌼LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
🌼PERFECTING TONER
🌼ACTIVATING SERUM
🌼RENEWAL NIGHT CREAM
🌼MOISTURISER SPF50 + SUNBLOCK
🌼 RADIANCE C+E

Kursus spa murah, kursus spa, twb


Alahai meletup la ahli TWB ni nanti. Bukan senang tau nak dapat Youth ni. Dengan join TWB ni, anda bukan sahaja dapat belajar spa. Siap dapat skincare hebat lagi.


3. Anda juga akan dapat barangan asas spa seperti beg spa, steamer, ion massage dan beberapa lagi barangan yang kami akan letakkan dalam kotak magik TWB 😍

Kursus spa murah, kursus spa, twb
Ni la rupa beg spa yang cantik tu

4. Sijil? Jangan bimbang. Kami sediakan sijil yang dilluluskan SSM.


TWB adalah kursus spa bersijil. Jadi anda tak perlu bimbang ☺

Kursus spa murah, kursus spa, twb
Adik ni pun ambil pakej ni 

5. Apa lagi kelebihan yang TWB bagi? 

Sesiapa sahaja yang join kursus spa TWB layak mendapat bonus yang terlalu istimewa daripada kami.

🌹BONUS🌹

modul yang lengkap, siap dengan gambarajah tau.

support group yang sangat happening. Support group ni bagi saya sangat penting. Saya percaya pada ayat 

"Jika nak laju, bergeraklah seorang. Jika nak pergi jauh, bergeraklah dalam kumpulan"

bimbingan berterusan selepas training. Sampai bila? Seumur hidup!

Serius best korang. Kursus mana je yang nak bagi bimbingan seumur hidup. Cuba cari.

pendapatan 5 penjuru. Ini super duper buat mata buntang. 5 penjuru tu. Bukan sikit. Sebab tu tak mustahil pun untuk ahli TWB ni dapat 4-5 angka sebulan. Dan ia terbukti!

Boleh tengok review kursus di sini. 

6. Dan yang paling best. Korang training pagi, malam boleh terus dapat customer! Bayangkan betapa mudahnya modul TWB. Betapa untungnya bila anda terus join TWB.


PAKEJ KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 : Berapa yuran kebijaksanaan ni?


Percayalah kata-kata saya. Ia adah kursus spa termurah di Malaysia!


Dan untuk dapat kesemua kelebihan yang dah buat anda teruja sampai melompat-lompat atas katil ni, yuran kebijaksanaan yang perlu anda laburkan hanyalah serendah RM1999 sahaja!

Kursus mobile spa, kursus spa, mobile spa, twb

Tak percaya? Boleh cubit pipi anda sekarang.


Jika anda adalah orang yang selalu tinjau-tinjau harga kursus spa, anda akan setuju bila saya mengatakan, untuk mendapat kursus spa yang menawarkan kesemua servis di atas, ia menelan kos lebih RM5000!


Bayangkan di sini sahaja, anda dah jimat lebih daripada RM3000. Boleh buat pelaburan duit tu. Untung kan?


PAKEJ KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 : Berapa lama training dan bila tarikhnya?


Kursus spa termurah daripada TWB ni sangat fleksibel. Training akan diadakan pada masa dan tempat yang akan kita bincangkan bersama nanti.


Mudah sangat. Kami tak tetapkan sebab kami faham tak semua orang masanya fleksibel. Jadi kita mudahkan dengan cara perbincangan ☺


Masa training pula hanya SEHARI. Kami berani beri jaminan, walaupun hanya sehari, anda akan cepat faham dan mudah ingat kerana modul kami sangat mudah!


PAKEJ KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 : Ya Allah sis! Saya sangat berminat. Macamana cara untuk saya join kursus spa TWB ni?


Caranya mudah sahaja. Anda boleh contact saya melalui whatsapp. Tekan sahaja link ni, dan saya akan terus memberikan segala info terbaik. 


http://KursusSpaTWB.wasap.my


Penutup


Alhamdulillah. Kursus spa TWB dah banyak bantu wanita-wanita di Malaysia. Mudah-mudahan kursus spa TWB mampu membantu lebih ramai lagi wanita yang memerlukan. Termasuk anda. InsyaAllah 😀


Boleh juga baca ni


AKU AKAN BERJAYA JADI JUTAWAN SPA THE WALKING BEAUTY!”


Welcome to TWB :)


Hubungi :

kursus spa bergerak



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa





40 comments:

  1. Wah menariknya mobila spa yang sis buat. Akak pun pengguna youth cuma untuk diri sendiri. Belum sempat nak buat spa mobile. Keep it up sis....terbaik sangat!!

    ReplyDelete
  2. Wah baguslah ada inisiatif untuk menambah pendapatan.

    Spa pun memang meluas permintaan dia sekarang.

    Ramai yang nak cantik dan pentingkan kecantikan sekarang ni kan.

    ReplyDelete
  3. Wah menariknya mobile spa ni. Salah satu cara untuk tambah pendapatan.selain daripada tu memudahkan wanita di luar sana yang tak sempat pergi spa merasai pengalaman spa.

    ReplyDelete
  4. Bagusnya disediakan pakej gini. Sekarang ni permintaan spa mobile memang ramai orang cari. Orang dah malas nak pi spa. Guna barangan yang diyakini lahi memudahkan urusan.
    Moga terus sukses!

    ReplyDelete
  5. Setuju bab wanita zaman sekarang kena berusaha sendiri untuk berjaya dan hidup selesa..pakej spa online ni bagus..memang mampu menambah pendapatan selain tu sebagai inisiatif sebelum berjaya buka spa sendiri kan...

    ReplyDelete
  6. bagus la ada perkhidmatan mobile spa macam ni. semua orang boleh cantik tanpa perlu keluar rumah untuk pergi ke spa. peluang kerja sendiri yang fleksible juga. bagus ni. semoga terus sukses

    ReplyDelete
  7. wah! kalau lelaki macam mana? haha boleh belajar x

    ReplyDelete
  8. Bestkan kerja sendiri. Waktu dan tempat flexible. Siap boleh jana income yg banyak pulak tu.

    ReplyDelete
  9. Teringin gak nak buat spa sendiri, alang2 dah jadi househusband nie... Dengar cerita, masyuk gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! Boleh minat isteri sertai kursus spa TWB. Nanti isteri ajar suami sekali

      Delete
  10. bagus ni. betul, boleh juga jadikannya pendapatan sampingan. buat 2 kerja tak mustahil dah zaman sekarang ni kan

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  11. Sekarang ni dah boleh buat SPA kat rumah jer hehehe tak perlu keluar kos banyak mudah dan lebih selamat heheheh tapi kalau nak lebih selesa kat SPA lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau macam saya, saya suka orang datang rumah. Malas nak cari parking 😂

      Delete
  12. memang betul..wife sekarang kena ada backup jugak saving sendiri atau source kemahiran lain utk survive...tak boleh depend on husband je semata2..ciktom kalau dekat teringin jugak cuba..tapi jauh plus ada baby 3 months..tunggu baby besar sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ciktom minat, don't worry. Ciktom bagitau je saya. Nanti saya arrange untuk training berdekatan tempat ciktom 😉

      Delete
  13. One very good initial plan to increase your business. Wish to try your facial mobile one day...

    ReplyDelete
  14. Lucky of you to have found something that you are passionate about and yet brings in income. May your home-cum-mobile spa business be successful.

    ReplyDelete
  15. Menarik juga. Klu kita rajin dan buat apa yg kita suka psti berjaya. Moga berjaya dgn bisnes spa ya

    ReplyDelete
  16. liez ada juga minat nak belajar homespa... bukan apa.. ikut masa kita pulak tu..dan zaman sekarang org malas anak kluar rumah..so kita pergi rumah dah selesai masalah diaorg

    ReplyDelete
  17. Menariknta mobile spa ni. Pernah dengar produk Youth nu tapi tak pernah cuba lagi. Tengok hasil dia pun memberansangkan.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes.. produk Youth memang best sangat. You should try

      Delete
  18. Wah menarik peluang ni. patut la ramai kawan-kawan yang buat service mobile spa ni. makin mudahlah nak buat duit sekarang ya. cuma nak tak nak je

    ReplyDelete
  19. part yang onie menarik tentang akak adalah bila akak kata kita wanita pun kena pandai cari duit sendirikan. Yessss itu sangat betul. Sekarang ni tak boleh buat 1 kerja, at least 2 kerja paling boleh... huhu... Pastu kita tak boleh harap duit lelaki je... kita pun kena ada simpanan jugak. Apapun, servis ni bukan senang tetapi kalau dalami dengan jiwa, inshaAllah bisnes boleh maju dan dikenali <3

    ReplyDelete
  20. baguslah. eventually sambil cari rezeki, kita enjoy buat kerja yang kita suka. wow pakai youth ;) power!

    ReplyDelete