Pages -Menu for Ee Beauty Spa

09 April 2018

Buat Duit Dengan Mobile Spa - Seawal Selepas SPM?

Assalamualaikum semua ❤❤

Saya ada satu soalan cepumas. Lepas SPM dulu, anda buat apa? Dan bayangkan anda sekarang baru habis SPM, apa agaknya yang anda nak buat?


Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Apa yang anda buat lepas SPM?


Saya selepas SPM


Sejujurnya, lepas SPM, saya tak buat apa-apa 😭 Ruginya rasa. Memang masa tu, dalam minda ni macam-macam idea datang.


Yela, kita cuti dan ada di rumah selama lebih kurang 4-5 bulan tau. Tanpa buat apa-apa. Kan bosan? Tapi masa tu, ada halangan daripada orang tua. Jadi tak dapat la kerja.


Masa tu, walaupun umur baru je 17 tahun (saya lahir bulan 28 Disember, jadi sentiasa muda setahun 😜), saya faham sangat bahawa kita memang perlukan banyak duit bila nak sambung belajar nanti.


Seperti saya, saya masuk Kolej Mara Kulim. Yuran pendaftaran je dah RM1400. Ruginya kan kalau tak buat apa-apa sepanjang 5 bulan tu. Untung-untung boleh dapat juga RM500 sebulan. Paling sikit.


Kekangan saya masa tu adalah, kedua orang tua saya tak yakin nak bagi saya kerja dengan orang. Macam-macam boleh jadi - kata mereka.


Alangkah baiknya kalau masa tu TWB ni dah wujud. Memang saya la orang pertama akan rebut dulu! (Apa tu TWB?)



BUAT DUIT DENGAN MOBILE SPA : Spa TWB ni macamana? 


Biasa kan dengar saya sebut spa TWB? TWB ni adalah singkatan bagi The Walking Beauty, dan ia merupakan spa Shaklee


Kursus mobile spa TWB ni menggunakan produk Shaklee sebagai bahan untuk digunakan dalam spa. Dan kesannya sangat menakjubkan!

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Teknik simple tapi memuaskan!

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Buat sekali, pasti nak lagi.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Teknik simple, bahan hebat, hasil sangat best 👍

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Muslimah lebih suka buat di rumah.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Sampai orang tegur.


Kebanyakan pelanggan menzahirkan rasa sangat puas hati dengan servis yang disediakan.


Anda boleh baca kenapa kami memilih produk Shaklee dalam servis kami. (Kenapa Shaklee?)


Dan disebabkan spa Shaklee jugalah, kami mampu memberi anda peluang untuk menjana 5 penjuru pendapatan! Ini tidak ditawarkan dalam kursus spa lain. Tidak sama sekali.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Bila kursus mobile spa tawarkan 5 penjuru income.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Ramai yang bagi respon positif ☺

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Sekurang-kuranya mesti dapat capai 3 penjuru pendapatan

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Pelbagai latar belakang, namun matlamat kami sama. 

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Alhamdulillah, kursus mobile spa TWB dah banyak bantu orang ramai

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Saya sendiri dah capai kelima-lima penjuru ☺

BUAT DUIT DENGAN MOBILE SPA : Ia bisnes yang mudah!


Ye, ia adalah bisnes yang sangat mudah. Sepertimana kita rasa seronok melihat kecantikan, dalam spa ni pun sama.


Disebabkan ini juga, kami sediakan support group 😀 Banyak perkongsian yang kami dapat menyatakan, mereka ditinggalkan terkontang kanting seorang selepas kursus selesai. Malah tidak pula diajar bagaimana nak handle pelanggan yang bermacam ragam.


Inilah kelebihan kami. Support group yang kami sediakan sangat membantu daripada pelbagai sudut.

✔ Ilmu marketing
✔ Ilmu kewangan
✔ Ilmu hartanah
✔ Ilmu nutrisi
✔ Jalan penyelesaian kepada sebarang persoalan yang timbul
✔ Ilmu handle pelanggan
✔ Ilmu kecantikan


Semua ilmu ni sangat penting tau. Jika kita bergerak seorang, tak mustahil kita boleh dapat semua ilmu ni, tapi semestinya ada bayaran.


Dalam kursus spa TWB ni, semua ilmu ni adalah PERCUMA! Untung kan?

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
RM700 dalam seminggu je.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Ramai juga ahli TWB dapat rezeki terpijak 😉

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
RM180, 3 orang pelanggan.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Selalu sahaja duit spa jadi penyelamat keadaan.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Berharga sangat ilmu TWB.

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
2 daripada 5 penjuru pendapatan

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Kursus spa yang menyediakan 5 penjuru pendapatan

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Pergi berjalan pun masih dapat duit

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
Berharganya TWB 😭

Kursus mobile spa, kursus spa murah, twb, the walking beauty, mobile spa, mobile spa kuantan
4 hari yang bermakna 😉


Perkara yang lebih penting untuk anda sedar adalah, semua orang muda sekarang sangat sibuk. Tapi dalam masa yang sama mereka tetap nak cantik. Sebab itulah, mobile spa ni sangat laku!


Mudah untuk mereka telefon atau whatsapp sahaja, dan kita terus ke rumah mereka. Servis mobile spa ni sangat tinggi potensinya. Market sangat tinggi. Sentiasa dicari.


Maka sesiapa yang melepaskan peluang ni begitu saja,semestinya dia rugi. Betul? 😊


Penutup


Inilah kursus spa termurah, paling menguntungkan, sangat mudah dan satu-satunya kursus spa yang menyediakan 5 penjuru pendapatan 😍


Nak tahu pakej kursus spa yang disediakan sekarang? Boleh klik link ni. (Pakej terbaru kursus spa termurah TWB)



Alhamdulillah. Kursus spa TWB dah banyak bantu wanita-wanita di Malaysia. Mudah-mudahan kursus spa TWB mampu membantu lebih ramai lagi wanita yang memerlukan. Termasuk anda. InsyaAllah 😀


Boleh juga baca ni


AKU AKAN BERJAYA JADI JUTAWAN SPA THE WALKING BEAUTY!”


Welcome to TWB :)


Hubungi :

kursus spa bergerak



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa








Terima Kasih

2 comments:

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Shasratul Kamaruddin said...

Hai ain 😊 thanks sudi singgah. Saya dah follow ain juga 🖐

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH