Pages -Menu for Ee Beauty Spa

26 January 2018

Talk PERCUMA Khas Untuk Orang Bangi Dan Kuantan!

Hai korang. Selamat pagi.. Assalamualaikum ❤


Pagi-pagi ni nak kongsi dengan korang peluang nak masuk talk mobile spa secara PERCUMA!


Aha.. Rugi tau tak pergi. Masa ni la korang boleh tahu apa sebenarnya The Walking Beauty (TWB) ni? Macamana dia beroperasi? Macamana orang-orang yang join kursus spa bergerak TWB ni boleh dapat balik modal (untuk yuran kursus) dalam masa sebulan je?!


Haa. Jadi kami buka peluang ni besar-besar untuk anda. Bila lagi kan?


BOP ni sesuai sangat untuk orang yang tengah cari kerja, tengah fikir nak berbisnes apa, nak cari kerja yang ada pencen seumur hidup. Ha ni lah dia. Go for it girls!


BOP di Bangi : 27 Januari 2018

BOP di Kuantan : 28 Januari 2018

Ini peluang anda! Kat sini and boleh tanya apa sahaja yang anda nak tahu.

Untuk join BOP ni, sila whatsapp saya cepat-cepat. Anda harus daftar nama dan nombor telefon dulu, dan kami akan berikan details tempat dan sebagainya, ok 😘

Oh ye, ini khas untuk WANITA sahaja tau. 

Ok, E sertakan sedikit kelebihan / keistimewaan kursus spa bergerak TWB ni.

🌹 Belajar 6 kos dalam satu masa
🌹 Ilmu marketing power!
🌹 Ada pencen seumur hidup 😲😲
🌹 4 penjuru income 💵💵💲
🌹 Ilmu pelaburan & properties percuma 🏡🏡
🌹 Support group yang sangat membantu! 👭👭
🌹 Modul sangat MUDAH, SIMPLE dan SERONOK 😍
🌹 Training one-to-one - absorb, tanya sebanyak mungkin yang anda nak.
🌹 Sangat banyak proven results yang ada! 🤑


Untuk lihat dulu apa itu The Walking Beauty, boleh terus ke link di bawah






Berminat nak tahu lebih lanjut pasal Kursus Mobile Spa Termurah ni, hubungi saya terus, k!

Masih ragu-ragu? Buang ia jauh-jauh. Tetapkan dalam hati,


“AKU AKAN BERJAYA JADI JUTAWAN SPA THE WALKING BEAUTY!”


Welcome to TWB :)


Hubungi :

kursus spa bergerak



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa


Terima Kasih

1 comment:

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow :)

http://www.akuseorangtraveler.com/

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH