Pages -Menu for Ee Beauty Spa

01 January 2018

Pakej Terkini Kursus Spa Bergerak The Walking Beauty (TWB) Yang Sangat Murah dan Menguntungkan!

Hai korang! Oh saya sangat excited nak kongsi dengan korang pakej terbaru kursus spa bergerak The Walking Beauty yang baru launch harini.


Memang sangat menarik pakej terbaru ni. Serius!


Apa yang istimewa dengan pakej terbaru ni?


1. Korang akan didedahkan, diajar dan korang boleh terus praktik 6 benda.

📍 Full facial dan face massage (kalau kat luar nak ambil ni 2 course berlainan ok)

📍 Sauna herba

📍 Mandian aura susu

📍 Body scrub atau orang tradisional panggil lulur

📍 Foot & hand spa  (kalau kat luar, dua pakej ni pun asing)

📍 Baby spa! Haaa ini special untuk pakej baru ni. Percayalah, baby spa ni akan jadi trending satu hari nanti. Sekarang pun ramai dah yang cari tau!


2. Bila korang join kursus spa bergerak The Walking Beauty pada bulan ni, korang berpeluang untuk rebut peluang nak dapat free tiket ke PARIS! Uish. Macam tak percaya je kan?


Kursus spa bergerak, mobile spa , twb , the walking beauty
Haa, ni poster direct daripada pengasas. 

Percayalah wei. Bukan senang nak dapat peluang ni. Mana nak cari kursus yang macam ni. Dah la korang belajar spa. Buat spa kat orang, nanti korang dapat duit. Siap boleh pergi Paris! Adoi. Sesak dada fikir betapa bestnya kursus ni.

3. Korang dapat trial kit, produk spa & baby, sijil. Banyak kan? Itulah istimewanya.


Nilai produk yang korang akan dapat tu pun nilainya RM1000 lebih ok! Ini korang memang takkan dapat kat mana-mana kursus.


4. Paling penting, support group! Korang pergi baca buku yang usahawan yang berjaya dah tulis. Memang support group, team sangat penting. 


Antara buat sorang, dengan buat dengan team. Yang ada team ni lebih cepat capai kejayaan. Lebih cepat kaya. Korang nak kaya tak?

Even dalam Islam pun anjurkan buat kerja secara berjemaah. Dalam solat pun, bila jemaah, pahalanya 27 kali ganda lagi banyak daripada solat sorang. Betul?


Haa, tu korang kena fikir. Dan semua di atas ni korang akan dapat dengan harga SUPER DUPER MURAH!


RM1199 je! 


Korang boleh survey, harga ni sangat murah untuk apa yang korang akan dapat ni. Tapi survey jangan lama-lama. Value TWB ni lagi tinggi tau daripada rumah. Lambat, orang sapu. 


Di saat orang lain dah dapat 4 angka sebulan, korang masih nak survey lagi. Rugi!


Ok tu je nak bagitau. Kalau minat korang boleh contact E terus.


>> 0102888494

Ni link whatsapp..

>> www.wasap.my/60102888494

Nak pergi usha FB pun boleh. Nah link

>> Shasratul Ameerah

FB page boleh pergi ke link ni..

>> Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa

Nak usha IG? Boleh juga. Korang pi cari @eebeautyspa.


Kalau serius, jangan tunggu-tunggu. Itu pun salah tu ciri orang berjaya. 👍💪


Masih ragu-ragu? Buang ia jauh-jauh. Tetapkan dalam hati,


“AKU AKAN BERJAYA JADI JUTAWAN SPA THE WALKING BEAUTY!”


Welcome to TWB :)


Hubungi :

kursus spa bergerak



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spa
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa


Terima Kasih

34 comments:

Fadzi Razak said...

Eh bagus sangat buat kursus spa bergerak ni. Senang bagi housewife yang ank belajar and tambah side income

alia farhan Said said...

Bestnya...
Ada buat dekat penang tak kursus ni..
Kalau ada..nak join

Salina Johari said...

Ada ruang dan peluang..Insya Allah nak jugak join..

Shafyqah Azry said...

wah spa bergerak ye, firsttime dengar. nanti boleh kongsi ke group ws manatau ada yang berminat

Hanny Abdullah said...

Teringin nk jana pendapatan lbh. Bagus jugak idea spa bergerak ni..tapi tu lah..larat ke sis nak urut2 badan org. Apa2 pun nanti sis usha2 dulu ya

Ezna Ahmad Khalili said...

Menarik spa bergerak ni. Khas untuk mereka yang sibuk. Spa datang kepada mereka.....

Ana Suhana said...

Murah juga harga kursus tu. Siap dpt brg sekali. Banyak juga benda yang di ajar. Lagipun spa bergerak memang diminati sebab ramai yg xde masa nak lari ke spa.

Rabiatul Adawiyah said...

Tahun lepas ada baca pasal TWB. Bagus idea ni. Sebab ada ibu ibu dan wanita nak jana pendapatan. Tak dinafikan ada dah cara macam ni dan ramai bergerak sendiri. Tapi takda lah manisnya kan. TBW ada support group dan trip ke Paris. Best!

rohani ani said...

Wow... menarik jugak belajar spa bergerak ni. Pertama kali dengar. Boleh la memcuba byk banefitnya. Insyallah nk pergi try cari side income. Good idea dan peluang.

Coretan Masa said...

wah bagusnyer... untuk y tgh cari side income tu bole la join ni... memudahkan suri rumah jugak... nak kluar rumah susah.. bole panggil je spa bergerak ni dtg ..

Wendy Pua said...

interesting i can earn money while helping ppl !
will check out more later

cc kak fas said...

Menarik tulisan anda... pasti ada yg terpengaruh nak join tu,,,,

Syafiera Yamin said...

wow bagusnya, nanti i beli kereta baru mungkin akan mencuba berjinak bisnes ni

Henry Tan said...

hahaha agree with your last sentence "jangan tunggu-tunggu. Itu pun salah tu ciri orang berjaya."

YourFinanceDoctor

Bella Jamal said...

Bestnya ditawarkan pergi bercuti di Paris. Memang lebih cepat berjaya kalau bergerak secara berkumpulan.

Zayani Zulkiffli said...

Eh not bad juga harga dia. Memang mampu milik, sesuai untuk semua orang.

danan said...

sangat berguna informasinya ini

Shasratul Kamaruddin said...

Senang sangat. Dan actually sangat membantu. Ramai dah ahli TWB yang dibantu 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Ada Alia. Nanti i pm ok..

Shasratul Kamaruddin said...

It's a great oppurtunity. InsyaAllah semoga Allah bagi kemudahan 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Tq Syafiqah 😊 at least kita membantu beri peluang pada mereka yang memerlukan kan?

Shasratul Kamaruddin said...

Spa tak semestinya urut sis 😊 Modul kita pun mudah sangat. Ada ahli TWB yang umurnya 40 lebih dah tau 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Yes 😊😊 sebab tu spa bergerak ni sangat femes sekarang

Shasratul Kamaruddin said...

Sangat murah ana. InsyaAllah harga pasaran untuk belajar semua ni RM2500 tau. Tak termasuk baby spa.

Shasratul Kamaruddin said...

Best sangat! Kami sangat alu-alukan mereka yang nak join 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Boleh kak ani. Nanti b3rminat nak try, boleh terus whatsapp E. Kita story2 ye 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Betul. Saya yang buat spa ni pun panggil orang lain datang buat servis untuk kita kalau busy sangat.

Shasratul Kamaruddin said...

❤❤ any inquiries, do contact me dear. Here's my number. 0102888494. Will wait for you 😘

Shasratul Kamaruddin said...

Masih banyak yang perlu saya belajar dalam ilmu penulisan ni 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Nanti contact la i ye 😘😘

Shasratul Kamaruddin said...

😂😂 expected from you, mr. Finance doctor. Hihi

Shasratul Kamaruddin said...

Betul.. sebab masing2 akan support each other. That's one thing that makes us move forward

Shasratul Kamaruddin said...

Harga ni sangat murah tau Zayani. Harga pasaran untuk dapat ilmu ni RM2500. Tak termasuk baby spa. Dan tak dapat barang jugak 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Terima kasih danan 😊

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH