Pages -Menu for Ee Beauty Spa

21 November 2017

Pakej Murah Gila Sempena Akhir Tahun 2017!

Haa. Ada yang ternanti-nanti pakej spa murah daripada Ee Beauty Spa ye?



Tak perlu berdebar-debar menunggu lagi ye. Saya warwarkan kat sini ok. 



The walkong beauty, spa perkahwinan, kuantan, terengganu


Muslimah, twb, ee beauty spa,

Terengganu, spa murah, facial, twb,

Spa murah, facial, twb, ee beauty spa


Ee beauty spa, twb, pakej spa murah, pakej spa


Menarik kan? Khas untuk warga Kuantan dan Terengganu ni! Rugi tau korang tak grab.


Siapa pencinta kecantikan, selalu pergi spa mesti setuju bahawa harga ni sangat murah kan?


Apa keistimewaan Ee Beauty Spa?


1. Spa kami menggunakan produk yang sememangnya semulajadi, tanpa bahan kimia berbahaya dan berkesan hanya daripada Shaklee. 


2. Setiap facial akan dimulakan dengan analisa kulit dan konsultasi percuma. (Mana nak dapat wei).


3. Facial & face massage kami melibatkan

> Double Cleansing
> Herb Scrub
> Milky Protein Masker
> Steam
> Ion Massage
> Relaxing Face Massage
> Moisturing
> Eye-treatment


Dan semua yang kami tawarkan ini, harga asalnya mencecah RM85 tau! Tapi kami bagi murah sangat. Supaya korang boleh rasa kenikmatan dan kehebatan produk Shaklee ni. 


4. Spa kami berkonsep home & mobile spa. Nak datang ke rumah boleh. Nak kami ke rumah anda lagi la boleh. Anda pasti lebih selesa di rumah sendiri kan?

Tak perlu dah serabut menghadap jem, atau melilau cari parking. Segalanya tersedia depan anda. Nada cuma perlu baring dan nikmati treatment daripada Ee Beauty Spa.


Teringin nak dapatkan treatment dengan Ee Beauty Spa? Tak payah susah-susah.

Tekan je butang whatsapp di bawah. Segalanya kami mudahkan untuk anda.








Hubungi :





Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spahttps://www.facebook.com/eebeautyspa/
IG : eebeautyspa


Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Facial Murah Terengganu
Facial Murah KuantanBina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa



Terima Kasih

25 comments:

Fadzi Razak said...

Sekarang ni dah makin banyak spa yang offer buat spa bergerak. Saya lagi suka macam tu sebab bagi housewife, kadang-kadang tak ada masa nak ke spa. Suruh je spa datang ke rumah, senang kan

Ezna Ahmad Khalili said...

Spa bergerak ni lagi menyenangkan. Dok rumah tunggu orang datang belai kita. Hee hee. No more traffic jam yang nak kena tempuh. Jimat masa ye jugak.

Kak Su @KakSu ~ Membantu ibu2 dirumah membina bisnes online said...

Syiokk nya kan, home spa.. pas di belai di manja boleh terus ke bulan. Akak dulu suka ke Batam pi spa sebab murah dan servis nya tip top. tapi yang tak best.. habis spa nak bekejar naik feri balik umah. kalau buat kat umah sendiri boleh terus zzzzzzz, syabas semoga terus maju

Jom tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini

Zayani Zulkiffli said...

Alahai murahnya akak ni buat servis spa. Dia cover area Selangor tak? Nak book kalau cover.

Ana Suhana said...

Serius murah giler harga sales tu. Kalau dekat confirm ana nk cuba sebab dah lama tak berme time. Dekat KL xde ke sis?

tenku butang said...

wah.. kalau dekat maunya TB pun nak call sekarang buat facial / spa bergerak ni.. muka pun dah lama tak dimanjakan ni.. haha

Lia Hasty said...

Kalau spa ni dekat penang dah lama terjah. Murah plak tu. Nak manjakan diri sekali sekala.

Shasratul Kamaruddin said...

Sangat mudah. Siap-siap tunggu beautician datang je.

Shasratul Kamaruddin said...

Jimat masa tu setuju. Even saya sendiri kalau teringin nak berspa, terus call mobile spa. Hehe

Shasratul Kamaruddin said...

Itulah.. siap boleh tidur terus 😋

Shasratul Kamaruddin said...

Selangor tak cover dik 😊 Tapi kalau berminat, akak boleh cadangkan team di Selangor. Apa-apa hal contact akak ye 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Dekat KL ada. Nanti ana contact E ok. E tolong arrange dengan beautician kat KL 😊

Shasratul Kamaruddin said...

TB kat mana? Boleh je contact E dulu. Nanti E arrange dengan beautician terdekat 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Beautician TWB kat Penang pun ada. Kalau Lia nak, contact E tau. Nanti E arrange dengan team. Hehe

Hasif Hamsyari said...

mudahnya spa sekarang kan. saya pun kena cari jugak ni. selalu letih. pheww...

Shasratul Kamaruddin said...

Rasanya pernah terjumpa mobile spa for men. Boleh search tengok. 😊

Maisarah Humaira said...

wah...menarik betul harga yang ditawarkan. kalau dekat lama roger dah

www.maisarahsidi.com

Amanda Suria said...

Menarik..murah betul compare dengan spa lain..kalau dekat SA memang terjah ni..lama dh x ber me time layan spa...sesekali best ni...

dboystudio said...

bestnya kalau dapat buat spa nie, dah la hari tu join program extreme abis leguh pinggang2 nie.

Jane Chua said...

The package looks really cheap. Times for me to pamper myself now.

Bella Jamal said...

Full package yang pertama tu memang berbaloi! Dah lama juga tidak buat facial treatment. Pernah juga sebelum ni cuba spa bergerak ni. Memudahkan kita dan selesa juga buat dirumah.

seri wangi said...

Murah pakej dia tp jauh huu..

danan wahyu said...

ini spa khusus wwanita kah? kalau ada untuk pria bolhlah melancong ke terengganu

Cik Puan Ena said...

Mmg mudah kn zaman skrg ada pakej mcm ni.
Yelah kalau ada anak kecik susah nk tinggal lama..hehe..

Mek Onie said...

Alamakkkkk...lamanya tak me time di spa. Harga dia bolehbtahan murah gak la kan.

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH