Pages - Menu

21 November 2017

Pakej Murah Gila Sempena Akhir Tahun 2017!

Haa. Ada yang ternanti-nanti pakej spa murah daripada Ee Beauty Spa ye?



Tak perlu berdebar-debar menunggu lagi ye. Saya warwarkan kat sini ok. 



The walkong beauty, spa perkahwinan, kuantan, terengganu


Muslimah, twb, ee beauty spa,

Terengganu, spa murah, facial, twb,

Spa murah, facial, twb, ee beauty spa


Ee beauty spa, twb, pakej spa murah, pakej spa


Menarik kan? Khas untuk warga Kuantan dan Terengganu ni! Rugi tau korang tak grab.


Siapa pencinta kecantikan, selalu pergi spa mesti setuju bahawa harga ni sangat murah kan?


Apa keistimewaan Ee Beauty Spa?


1. Spa kami menggunakan produk yang sememangnya semulajadi, tanpa bahan kimia berbahaya dan berkesan hanya daripada Shaklee. 


2. Setiap facial akan dimulakan dengan analisa kulit dan konsultasi percuma. (Mana nak dapat wei).


3. Facial & face massage kami melibatkan

> Double Cleansing
> Herb Scrub
> Milky Protein Masker
> Steam
> Ion Massage
> Relaxing Face Massage
> Moisturing
> Eye-treatment


Dan semua yang kami tawarkan ini, harga asalnya mencecah RM85 tau! Tapi kami bagi murah sangat. Supaya korang boleh rasa kenikmatan dan kehebatan produk Shaklee ni. 


4. Spa kami berkonsep home & mobile spa. Nak datang ke rumah boleh. Nak kami ke rumah anda lagi la boleh. Anda pasti lebih selesa di rumah sendiri kan?

Tak perlu dah serabut menghadap jem, atau melilau cari parking. Segalanya tersedia depan anda. Nada cuma perlu baring dan nikmati treatment daripada Ee Beauty Spa.


Teringin nak dapatkan treatment dengan Ee Beauty Spa? Tak payah susah-susah.

Tekan je butang whatsapp di bawah. Segalanya kami mudahkan untuk anda.








Hubungi :





Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spahttps://www.facebook.com/eebeautyspa/
IG : eebeautyspa


Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Facial Murah Terengganu
Facial Murah KuantanBina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa



Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH