Pages -Menu for Ee Beauty Spa

07 November 2017

Keistimewaan menjadi ahli The Walking Beauty (TWB)!

Seronoknya jadi ahli TWB!


Ini bukan kursus spa biasa yang hanya akan ajar anda teknik spa secara teori dan mengambil masa yang lama.



Kursus spa kami sangat MUDAH, SERONOK dan MENGUNTUNGKAN.


Untuk melihat testimoni, klik di sini.


Jika ingin tahu lebih lanjut mengenai kursus spa The Walking Beauty, klik di sini.


Untuk mengetahui pakej terbaru, klik di sini.


Ada 2 kelebihan yang saya nak tekankan di sini. Kelebihan apabila anda join kursus spa The Walking Beauty (TWB) dan kelebihan menjadi AHLI THE WALKING BEAUTY (TWB).




KELEBIHAN MENYERTAI KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY (TWB)



1. Anda akan diajar teknik spa yang SANGAT MUDAH yang mana anda boleh terus aplikasikan dan buat tanpa perlu risau.


Anda akan diajar facial, sauna herba, body scrub (lulur), mandian susu dan foot & hand spa.


2. Kursus akan diajar secara one-to-one dan terus kepada PRAKTIKAL. Yakinlah! Bila anda belajar dan terus aplikasikan pada masa yang sama, anda akan lebih cepat dapat dan hadam ilmu ini.


3. Kursus spa yang kami tawarkan sangat MURAH. Anda boleh rujuk pada kursus spa lain yang menawarkan course yang sama. 


Di samping itu, anda juga akan mendapat sijil, trial kit dan produk untuk anda gunakan dalam spa anda. 


Tak perlu rungsing dan pening untuk memilih produk yang baik, kerana produk yang kami sediakan bebas bahan kimia berbahaya, selamat dan berkesan!


Ini tawaran baik! Memilih produk untuk facial kan orang penting tau. Supaya tiada kesan sampingan yang memudaratkan pelanggan.


4. Kursus spa The Walking Beauty hanya akan berlaku dalam masa 1 hari! JIMAT MASA. Dan paling best, mesra anak-anak. Korang nak bawak anak sekali pun takpe.


Kami faham kekangan ibu-ibu. Kami juga ibu 😊


5. Anda akan dapat SIJIL yang berdaftar dengan SSM. Kami serius nak bantu anda.



KELEBIHAN MENJADI AHLI THE WALKING BEAUTY (TWB)


1. Berpeluang untuk menyertai pelancongan ke LUAR NEGARA!


2015 : Ahli The Walking Beauty ke Melbourne, Autralia untuk penggambaran teaser projek ohsem ni.



2016 : Ahli The Walking Beauty TWB ke Perth Australia.





2017 : Ahli The Walking Beauty TWB ke Maldives! Pulau private yang cantik tuuu.









Dan pada tahun 2018, kami dah siap-siap kumpul duit untuk ke... PARIS!


Dan semua ni dicapai hanya dengan menggunakan hasil duit spa je! Menarik kan?


2. Projek kursus spa bergerak The Walking Beauty mensasarkan pendapatan 4 penjuru. Bukan hanya daripada spa.


Oleh itu, hanya dengan belajar kursus spa daripada kami, tidak mustahil untuk anda dapat pendapatan bulanan 5 angka!


Ia dah dibuktikan. Bergantung pada anda mahu atau tidak.


Ini kami hanya akan terangkan apabila anda telah sah menyertai kursus spa kami dan menjadi ahli The Walking Beauty.


3. Belajar ilmu menguruskan wang dan pembelian harta secara percuma!


Dan ilmu ni akan disampaikan oleh pengasas The Walking Beauty sendiri yang mana tahun ni, beliau telah selamat membeli rumah ke-6 beliau.


Termasuk satu rumah yang berharga RM1.2 juta!


Bukan calang-calang ilmu ni. Ia daripada orang yang dah berjaya dapat dan buat kepada kita semua yang bakal dapat benda yang sama atau lebih baik.


Aamin.


Rasa sesuatu?



Untuk join kursus spa The Walking Beauty (TWB) kami, boleh klik pada butang whatsapp di bawah.









Hubungi :



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa




Terima Kasih

26 comments:

Bella Jamal said...

Menarik juga ya sampai rezeki ke Aussie, Maldives. Baguslah nak tambah pendapatan buat mobile Spa. Semoga terua maju jaya ya!

Syafiera Yamin said...

Menariknya ! sambil jadi suri rumah sambil buat income ! Why not kan? I pun nak buat servis macam ni la macam best je. tapi apssion tu perlu ada.

Shasratul Kamaruddin said...

Tq bella 😍😍 Pengasasnya pun kaki travel. Semua diangkut sekali 😂

Shasratul Kamaruddin said...

Yes, passion tu kena ada. Or else nanti bimbang tersadai je ilmu tu.. Rugiii

Hanny Abdullah said...

Wowww...menarik sgt ni..boleh jana pendapatan utama kalau dh mcm tu angka dia.
Nampak gaya kena baca info dari awal ni..mana tahu kot2 berminat pulak..hehehe

Ana Suhana said...

Menariknya kak. Siap dpt melancong ke luar negara tu di samping dpt jana 5k. Siapa yg minat bab kecantikan dan spa ni wajib join TBW ni kak. Dlm sehari dh boleh praktik apa yg di pelajari kan.

Rafzan Tomomi said...

Goodluck ya sesiapa yang join !

Fadzi Razak said...

Bestnya kalau dapat insentif pergi ke luar negara macam ni. Bila ada peluang macam ni, baru rasa seronok nak join TBW

Hasif Hamsyari said...

wahh bagusnya program macam ni. secara tak langsung boleh jadi macam support group untuk semua. all the best pada yang join ya!

Shasratul Kamaruddin said...

Boleh, silakan 😊

Shasratul Kamaruddin said...

Betul.. Modul dia sangat simple dan mudah nak apply. Memang seronok 😍

Shasratul Kamaruddin said...

Tq 😄

Shasratul Kamaruddin said...

TWB 😄😄 memang seronok bila ada peluang macam ni. Kita pun happy buat kerja

Shasratul Kamaruddin said...

Tq 😄

Mohamed Khaidir Mohamed Zaraai said...

Ya ya ak fikir The Walking Dead tadi. Haha. Pilihan nama kempen yang bijak.

Salina Johari said...

alamak ... memang Sal minat kursus-kursus yang The Walking Beauty sediakan , Insya Allah ada peluang dan ruang Sal try. Nak kena plan dulu .

khalisah hazrina said...

first time dgr twb ni. aktiviti menarik utk penggemar yg suka spa n kecantikan.

Lia Hasty said...

Menariknya pakej mcm ni. Wanita memang akan seronok dengan The Walking Beauty ni.

Amanda Suria said...

Wow...meriah...sampai ke Maldives ni...akak x pernah dengar lagi bab TWB ni..menarik la...first time dengar pasal spa yang meraikan wanita sebegini hebat..nak jugakkkk

tenku butang said...

Bagus ada The walking beauty ni.. memberikan ruang pekerjaan buat mereka yang menganggur tu.. ramai dah kawan-kawan TB join sps bergerak ni.. untung katanya..

Marshalizadotcom said...

Wah bestnya ada spa bergerak camni sebab ramai dah prefer spa dirumah sekarang

Nisa said...

Wow, business sambil berjalan-jalan. It's a good thing though. Aktiviti sebegini memang digalakkan untuk mengeratkan sesama ahli, kan.

iffah hussin said...

wahhh seronoknya dapat spend masa pergi oversea, Bonde kena kerja kuat lagi ni... nak jugak jalan-jalan oversea sebagai reward diri sendiri

yaya_flanella said...

Bestnya jalan jalan hee. Yaya suka pergi spa dulu sampai dah bayar utk masuk kelas mobile spa tapi tak dapat join lagi yuran pun tergantung je wlpn dah bayar full haha

Maisarah Humaira said...

menariknya! tak rugi belajar perkara baru seperti kursus spa ni. boleh jana pendapatan lagi tu.

www.maisarahsidi.com

Sunshine Kelly said...

Wow best nyer, ada pendapatan and trip juga.

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH