Pages - Menu

07 November 2017

Keistimewaan menjadi ahli The Walking Beauty (TWB)!

Seronoknya jadi ahli TWB!


Ini bukan kursus spa biasa yang hanya akan ajar anda teknik spa secara teori dan mengambil masa yang lama.



Kursus spa kami sangat MUDAH, SERONOK dan MENGUNTUNGKAN.


Untuk melihat testimoni, klik di sini.


Jika ingin tahu lebih lanjut mengenai kursus spa The Walking Beauty, klik di sini.


Untuk mengetahui pakej terbaru, klik di sini.


Ada 2 kelebihan yang saya nak tekankan di sini. Kelebihan apabila anda join kursus spa The Walking Beauty (TWB) dan kelebihan menjadi AHLI THE WALKING BEAUTY (TWB).




KELEBIHAN MENYERTAI KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY (TWB)



1. Anda akan diajar teknik spa yang SANGAT MUDAH yang mana anda boleh terus aplikasikan dan buat tanpa perlu risau.


Anda akan diajar facial, sauna herba, body scrub (lulur), mandian susu dan foot & hand spa.


2. Kursus akan diajar secara one-to-one dan terus kepada PRAKTIKAL. Yakinlah! Bila anda belajar dan terus aplikasikan pada masa yang sama, anda akan lebih cepat dapat dan hadam ilmu ini.


3. Kursus spa yang kami tawarkan sangat MURAH. Anda boleh rujuk pada kursus spa lain yang menawarkan course yang sama. 


Di samping itu, anda juga akan mendapat sijil, trial kit dan produk untuk anda gunakan dalam spa anda. 


Tak perlu rungsing dan pening untuk memilih produk yang baik, kerana produk yang kami sediakan bebas bahan kimia berbahaya, selamat dan berkesan!


Ini tawaran baik! Memilih produk untuk facial kan orang penting tau. Supaya tiada kesan sampingan yang memudaratkan pelanggan.


4. Kursus spa The Walking Beauty hanya akan berlaku dalam masa 1 hari! JIMAT MASA. Dan paling best, mesra anak-anak. Korang nak bawak anak sekali pun takpe.


Kami faham kekangan ibu-ibu. Kami juga ibu 😊


5. Anda akan dapat SIJIL yang berdaftar dengan SSM. Kami serius nak bantu anda.



KELEBIHAN MENJADI AHLI THE WALKING BEAUTY (TWB)


1. Berpeluang untuk menyertai pelancongan ke LUAR NEGARA!


2015 : Ahli The Walking Beauty ke Melbourne, Autralia untuk penggambaran teaser projek ohsem ni.



2016 : Ahli The Walking Beauty TWB ke Perth Australia.





2017 : Ahli The Walking Beauty TWB ke Maldives! Pulau private yang cantik tuuu.









Dan pada tahun 2018, kami dah siap-siap kumpul duit untuk ke... PARIS!


Dan semua ni dicapai hanya dengan menggunakan hasil duit spa je! Menarik kan?


2. Projek kursus spa bergerak The Walking Beauty mensasarkan pendapatan 4 penjuru. Bukan hanya daripada spa.


Oleh itu, hanya dengan belajar kursus spa daripada kami, tidak mustahil untuk anda dapat pendapatan bulanan 5 angka!


Ia dah dibuktikan. Bergantung pada anda mahu atau tidak.


Ini kami hanya akan terangkan apabila anda telah sah menyertai kursus spa kami dan menjadi ahli The Walking Beauty.


3. Belajar ilmu menguruskan wang dan pembelian harta secara percuma!


Dan ilmu ni akan disampaikan oleh pengasas The Walking Beauty sendiri yang mana tahun ni, beliau telah selamat membeli rumah ke-6 beliau.


Termasuk satu rumah yang berharga RM1.2 juta!


Bukan calang-calang ilmu ni. Ia daripada orang yang dah berjaya dapat dan buat kepada kita semua yang bakal dapat benda yang sama atau lebih baik.


Aamin.


Rasa sesuatu?



Untuk join kursus spa The Walking Beauty (TWB) kami, boleh klik pada butang whatsapp di bawah.









Hubungi :



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa




Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH