Pages - Menu

06 November 2017

Dengan modal serendah RM99, anda mampu miliki SPA BERGERAK sendiri!

Assalamualaikum dan hai korang! Selamat petang.





Terkejut kan tengok tajuk? Tapi itulah hakikatnya.




Seperti dalam artikel sebelum ni mengenai pakej menarik kursus spa The Walking Beauty,  kami berikan kursus spa bergerak penuh dengan harga yang sangat jimat!




Di mana anda boleh jimat sehingga 60% berbanding harga pasaran kursus yang sama! Sedangkan di The Walking Beauty (TWB), kami siap tawarkan modul, trial kit dan praktikal one-to-one tau!




Namun bagi mereka yang masih risik-risik dan mencari modal yang lebih rendah, jangan bimbang. Itu kami faham.




Sebab itu, munculnya kursus ala-carte ni!



Kursus spa bergerak ala-carte yang kami tawarkan.


Kursus ala-carte ni kami tawarkan bagi mereka yang kurang modal tapi sangat perlukan duit yang boleh dapat terus hari-hari.



Namun, syaratnya kursus spa bergerak ala-carte ni adalah dalam bentuk berkumpulan.



Kumpulan yang terdiri daripada 5 - 10 orang.



Jika anda memang sangat minat dengan kursus spa yang boleh buat duit hari-hari ni, anda boleh cari lagi 4 - 9 orang untuk join kursus bersama anda.




Pakej ala-carte ni adalah seperti berikut :


🏹 Kursus Spa Body Scrub : RM399

🏹 Kursus Spa Facial & Face Massage : RM299

🏹 Kursus Spa Foot & Hand Spa : RM199

🏹 Kursus Spa Herb Aroma Sauna : RM99

🏹 Kursus Spa Aroma Milk Bath : RM99



Dan dengan penyertaan anda dalam kursus spa bergerak di bawah The Walking Beauty ni, anda dah pun sah menjadi ahli TWB basic.



Best ke jadi ahli TWB ni? Anda boleh klik link ni (Seronoknya jadi ahli TWB!)



Dah klik? Best kan??



Bayangkan hanya dengan RM99 je, anda dah mampu gerakkan spa anda sendiri. Dah boleh buat duit hari-hari.



Memang 100% bersih pendapatan hak milik anda.



Kami sediakan latihan kursus, modul dan support group!




Untuk join kursus spa The Walking Beauty (TWB) kami, boleh klik pada butang whatsapp di bawah.









Hubungi :



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spahttps://www.facebook.com/eebeautyspa/
IG : eebeautyspa



Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa
Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH