Pages - Menu

03 November 2017

Belajar Spa : 5 Courses + 1 Advanced Course - Dengan harga yang SUPER DUPER JIMAT!

Assalamualaikum wanita hebat! Eh anda la wanita hebat tu. Yang tengah baca entry ni.



Bila korang buka post ni, maksudnya korang memang berminat nak belajar bina spa dan jadi jutawan spa. Tahniah sebab dah buat keputusan bijak bila anda baca ni.



Baca dulu sampai habis tau! Sebab saya akan kongsi satu benda yang sangat best! Memang tak rugi korang baca ni.



Dan benda tu adalah..




KURSUS SPA DENGAN
5 COURSE + 1 ADVANCED TRAINING

iaitu..


🚩 Facial Relaxing Treatment
🚩 Body Scrub
🚩 Sauna Herbs 
🚩 Aroma Milk Bath
🚩 Foot & Hand Spa

📍 How to setup & running Mobile Spa!



Jimat sangat korang, serius! Untuk semua kursus ni kat luar harganya RM2500 tau. Memang nilai ni standard. Nampak tak berharganya ilmu ni.



Tapi menariknya untuk korang.. Kami tawarkan semua kursus ni dalam satu training, dengan penjimatan hampir 40%! 



Di samping tu, korang akan dibekalkan dengan trial kit, sijil dan produk Shaklee yang bebas bahan kimia berbahaya, yang mana boleh buatkan korang jadi jutawan spa yang cantik dan mulus!


Haa, tengok. Untung kan?


Kursus ni pun mudah sangat. Korang tak perlu bimbang. Ia sangat mudah dan seronok. Belajar kejap je pun dah boleh pandai. Buat dua tiga kali terus mahir!



Tak percaya? Mari dengar perkongsian ibu 32 tahun ni. Daripada tak tahu apa-apa, lepas belajar terus yakin boleh buat. Senang sangat.







Untuk menambah lagi keyakinan korang dengan kursus spa kami ni, korang boleh usha review TWB ni kat link ni.


Review TWB
Review TWB
Review TWB



Dan info yang ditunggu-tunggu...



Kami menawarkan pakej kursus spa yang sangat ohsem ni dengan harga cuma RM2500 RM999 sahaja!


Jimat sangat!




Untuk join kursus spa The Walking Beauty (TWB) kami, boleh klik pada butang whatsapp di bawah.









Hubungi :



Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spahttps://www.facebook.com/eebeautyspa/
IG : eebeautyspa




Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa






Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH