Pages - Menu

08 November 2017

5 Bussiness Opportunity Presentation (BOP) PERCUMA bakal menemui anda!

Alhamdulillah. Sempat nak update harini.



Alhamdulillah juga, hasil perbincangan ahli-ahli The Walking Beauty yang mantop, kami sepakat akan adakan Business Opportunity Presentation (BOP) di 5 tempat di seluruh Malaysia untuk bulan ni.



Ini merupakan senarai BOP yang akan diadakan di seluruh Malaysia pada bulan November 2017.


InsyaAllah jika ada penambahan, saya akan update dalam masa terdekat.



5 TEMPAT BOP BULAN NOVEMBER 2017


1. 11/11/17 (2pm-5pm) - Setia Alam


Spa bergerak, setia alam, selangor, certified trainer, jurulatih spa, kursus spa, kursus kecantikan
BOP di Setia Alam.



2. 12/11/17 (10am-12pm) - Sabah

3. 18/11/17 (3pm-5pm) - Teluk Panglima Garang



4. 19/11/17 (2pm-4pm) - Bangi

5. 25/11/17 (2pm-5pm) - Terengganu


Poster akan dinaikkan lepas masing-masing dah siapkan poster ok!


APA YANG BEST BOP NI?


1. Ianya 100% percuma! Cuma anda kena daftar nama awal ye pada saya untuk mengelakkan sebarang keributan di sana nanti.


Kalau tak daftar dan tak dapat kerusi, saya tak tanggung ye. Sebab tu kena daftar nama dulu ok!


2. Penerangan terus daripada pengasas The Walking Beauty (TWB) , Puan Ainul Shahrazad.


Bukan senang woo pengasas nak turun. Baik rebut cepat-cepat.


3. Ada skin analysis PERCUMA! Masa ni la korang nak tahu jenis kulit korang. Rugi kalau lepaskan ni.


Konsultasi percuma pulak tu.


4. Perkongsian pengalaman ahli kursus spa bergerak The Walking Beauty (TWB).


Kebanyakannya dah berjaya dapat income 4 angka. Ada yang 5 angka. Siap boleh pergi luar negara 100% guna duit spa!



Menarik kan?



Untuk menyertai BOP ni, boleh terus whatsapp saya. Boleh klik terus pada butang di bawah.





Hubungi :






Puan Shasratul Ameerah binti Kamaruddin
Ahli dan Pelatih Kursus The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan Pengusaha Ee Beauty Spa
+6010-2888494
FB : Shasratul Ameerah
FB PAGE : Ee Beauty Spa - Home & Mobile Spahttps://www.facebook.com/eebeautyspa/
IG : eebeautyspa

Carian :

Kursus spa bergerak
Kursus spa
Kursus spa Kuantan
Kursus spa Terengganu
Kursus kecantikan
Kursus spa perkahwinan
Pakej spa perkahwinan
Bina spa bergerak
Spa bergerak
Mobile spa
Home spa
How to set up home spa



Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH