Pages - Menu

16 September 2015

REVIEW : The Walking Beauty Project

Assalamualaikum semua..!


Dah lama kan Ee tak update blog. Dah bersawang dah. Mencari masa je nak hapuskan sawang-sawang ni. Haa, ni kiranya first entry untuk sesi pembersihan sawang ni. Hehe.


Dan.. Ee memang sangat excited sebenarnya nak buat review ni. Sebab ada yang tanya tau, macam mana Ee boleh terjebak dengan The Walking Beauty ni. Apa The Walking Beauty ni? Ok, jom usha review ni.


projek spa
The Walking Beauty Project


Masa mula-mula Ee dengar pasal projek ni, masa tu takde lagi nama The Walking Beauty tau. Tapi masa tu Kak Ainul Shahrazad, pengasas projek ni dah sebut bahawa dia akan perkenalkan satu Projek Bina Spa tanpa Kedai. Wah! Menarik. Lagipun Ee memang sangat suka pergi spa. So, apa salahnya belajar kan?


Masa Ee mula-mula nak join tu, masa tu ada pakej RM750 je. Masalah utama Ee masa tu adalah kewangan. Tapi takpe. Ee yakin projek ni istimewa. Mestilah ada sebab kenapa Allah gerakkan hati Ee untuk join kan? Ee usaha, at last alhamdulillah Ee berjaya dapatkan modal tu. Thanks to Allah :)


Basically projek ni adalah daripada wanita kepada wanita. Dan ia ditubuhkan untuk membantu lebih ramai wanita untuk menjadi CANTIK, KAYA & BERJAYA melalui projek spa ni.


training spa
Projek spa yang memberi latihan secara PERCUMA khusus untuk wanita.

Siapa yang boleh join keluarga The Walking Beauty kami ni? Anda lah! Ye, anda , kaum wanita yang sedang baca ni. Sama ada anda berstatus solo, sudah berkahwin atau sudah menjadi ibu. Tidak ada masalah. Anda bekerja mahupun suri rumah? Juga tiada masalah. Kerana projek kami sangat istimewa, dibuka kepada seluruh wanita di dunia.


Ada beruntung tau. Dulu masa Ee mula-mula join, ada satu pakej je. Untuk bulan September yang special ni, kami tawarkan 3 pakej menarik yang mampu membuat mulut anda ternganga,


  • Pakej RM750 - Pakej Spa Seri Pengantin. Anda akan diajar dan mendapat :-
                                + Lulur @ scrub badan
                                + Mandian susu
                                + Foot scrub
                                + Hand scrub
                                + Facial
                                + Face massage
                                + Modul Seri Pengantin
          

  • Pakej RM550 - Pakej Wajah Berseri. Anda akan diajar :-
                                + Facial
                                + Face massage
                                + Eye treatment

  • Pakej RM350 - Pakej Smart Student. Pakej ini khas untuk PELAJAR berumur 18 - 25 tahun sahaja. Anda akan diajar :-

                                + Facial
                                + Face massage
                                + Eye treatment


the walking beauty


Menarik?? Ye! Sudah semestinya. Ramai yang pm Ee untuk join projek ni dan mereka sangat-sangat tertarik dengan projek ni. Percaya atau tidak, projek ni membolehkan anda dapat 3 INCOME dalam satu masa! Salah satunya mestilah daripada treatment kita kepada pelanggan. Lagi dua? Kalau nak tahu, kena Whatsapp Ee la. Tak boleh bagitahu kat sini. (Rahsia sulit ;))


Macam mana feedback pelanggan? 


Di sini Ee kumpulkan beberapa feedback bertulis daripada pelanggan Ee sendiri :) Lihat, rasa, dan bayangkan.


testimoni
Testimoni 1


review
Testimoni 2


testi
Testimoni 3


ee spa
Testimoni 4


Lumayan ke projek ni? Sangat lumayan! Bayangkan dengan ILMU yang bakal kami berikan, anda adalah MAGNET DUIT. Ke mana anda pergi, anda bawa ilmu tersebut. Dan di mana ada ilmu tersebut, di situ anda boleh buat duit. Jom Ee kongsikan beberapa pendapatan ahli TWB kami :)



Ke Melbourne pun boleh buat duit! Memang syok.








Biarkan gambar berbicara. Menarik? Tertarik? Anda dialu-alukan untuk join keluarga The Walking Beauty dan menjadi sebahagian daripada JUTAWAN SPA WANITA.


Untuk pertanyaan, boleh hubungi saya :-

Shasratul Ameerah Kamaruddin (Ee)
010-2888494
shasratul.kamaruddin@gmail.com
Pengasas Ee Sense of Beauty Spa
Certified Beautician & Spa Trainer.






Terima Kasih

No comments:

© Ameerah Zulkhairi | Template Designed By MH